. Ma Gedeon napja van.
25 éves a Renner Bt.
2016-08-30 01:34:43
25 éves a Renner Bt.

25 éves a Renner Bt.

Vevőkörünk folyamatos növekedése, illetve eddigi vevőink pozitív visszajelzései arra engednek következtetni, hogy termékeink minősége megfelel a piac elvárásainak. Természetesen a fent említett rezgéscsillapítókon kívül gyártunk más, a megrendelők különleges igényeinek megfelelő termékeket is.

Köszönhetően kiválóan felszerelt szerszámkészítő, lakatos, fémelőkészítő és vulkanizáló üzemünknek – ahol számítógép-vezérlésű forgácsoló-, és vulkanizáló gépek, automaták állnak rendelkezésünkre – rövid határidővel, pontosan tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Vulkanizáló üzemünk legkorszerűbb gumifröccs- és kompressziós préseinek átlagéletkora nem haladja meg a két évet. Mindez, és kollégáink képzettsége, rátermettsége lehet a záloga termékeink kiváló minőségének, ezáltal vállalkozásunk sikerének.




Vállalkozásunk alappillére egy olyan (nemzetközileg elismert szervezettel tanúsíttatott) minőségbiztosítási rendszer folyamatos fejlesztése, fenntartása, amely a beérkezéstől a kiszállításig végigkíséri termékeinket, biztosítva üzleti partnereink bizalmának megtartását és erősítését, új vevőkapcsolatok kialakítását.

Alapvető célunk, hogy az európai normáknak megfelelő, kiemelkedő minőségű termékek gazdag választékának forgalmazásával mind jobban kielégítsük a megrendelői igényeket. Ezt olyan szolgáltatásokkal egészítjük ki, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi vevőink, megrendelőink munkáját.

E koncepciónak rendeljük alá gyártásunkat és szolgáltatásainkat egyaránt. Tudatosan törekszünk ezek folyamatos fejlesztésére, beszállítóinktól is elvárjuk, hogy legyen tanúsított rendszerük, vagy ha ez nem lehetséges, fogadják el a mi minőségügyi alapelveinket, és feleljenek meg ez irányú elvárásainknak.

Azon túl, hogy lényeges szempontnak tekintjük a dolgozók szakértelmét és elkötelezettségét a minőségi munka iránt, arra törekszünk, hogy gyártói, kereskedelmi rendszerünkben kiküszöböljük az emberi tévedés lehetőségét, megszüntessük a potenciális hibalehetőségeket, megelőzzük az esetleges hibák előfordulását.

Magas színvonalú, minőségorientált munkát várunk el minden dolgozónktól, amit vezetőségünk messzemenőkig támogat a szükséges személyi, tárgyi feltételek és a megfelelő munkakörnyezet biztosításával. A dolgozók képzésével és a rendszereink fejlesztését segítő ötletek megvalósításával elősegítjük folyamatos fejlődésünket, javítjuk termékeink minőségét. A termékek és szolgáltatások minőségéért dolgozóink felelősséget vállalnak


Sok sikert kívánunk!

Utoljára frissítve: 2016-08-30 01:41:14

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>