. Ma Buda, Richárd napja van.
A népszerű K-Rain Pro mágnesszelepek működése és hatékonysága
2020-03-19 11:12:40
A népszerű K-Rain Pro mágnesszelepek működése és hatékonysága

A népszerű K-Rain Pro mágnesszelepek működése és hatékonysága

K-Rain Pro mágnesszelepek - modern megoldások öntözőrendszerekhez

 

A mágnesszelepek külső, kézi vezérlésű nyitó segítségével irányíthatók. Természetesen akár puszta kézzel is vezérelheted a mágnesszelepek működését. A komfortos és egyszerű használat minden esetben garantált.

 

Az öblítőcsavar legfontosabb előnyei közé sorolható, hogy rövid idő alatt és egyszerűen működésbe hozhatod vele az öntözőrendszert. A rugalmas felhasználási lehetőségeknek köszönhetően valóban remek és többszörösen megtérülő befektetést nyújt a használata.

 

A mágnesszelepekhez tömített záródugó tartozékot is szoktak adni a gyártók, amellyel a nem használt bemeneteket zárhatod el könnyedén. A döntés folyamán mindenképpen vedd figyelembe a nyomásviszonyokat. Célszerű a lehető legpontosabban alkalmazkodni a használati terület környezetéhez.

 

Hunter PGV mágnesszelepek - profi és költséghatékony választások

 

Érdemes a Hunter PGV-100 "1 mágnesszelepről részletesebben is beszélni, hiszen kiemelkedő színvonalat képvisel a piacon. Az öntözendő területek számára elsőrangú választás, hiszen minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a környezet igényelhet.

 

Kisebb területeknél ajánlott az 1"-os belső vagy külső menetes szelepeket alkalmazni. Ezek a szelepek vízmennyiség-szabályzós verzióban is kaphatók, amelynek köszönhetően egyszerű a használatuk. Az AutomataÖntözőrendszer.com Hunter PGV-100 1" mágnesszelepe 10 bar nyomást is elbír, és hosszú használati időt biztosít.

 

Fontos megemlíteni a Hunter PGV-101 1" mágnesszelepet is, amely akár egyenes vagy sarokszelepként is használható. Természetesen vízmennyiség-szabályzóval is felszerelték, és nagy szilárdságú alapanyagokat kapott. Az extra erős membrán és membrántámasztó a nagyobb víznyomásoknak is megfelelően ellenáll.

 

A Hunter PGV-101 1" mágnesszelepet nagy teherbírásra és hosszú élettartamra tervezték. Megbízható működése és kiemelkedő minősége az öntözőrendszerek világában is rövid idő alatt népszerűvé tette. A belső kézi indító egyszerű kezelhetősége miatt pedig a szelepakna is száraz marad a használat folyamán.

 

A legjobb megoldás mindig akkor születik, ha a saját igényeid alapján választasz kellékeket az öntözőrendszerhez. Mérd fel a kerted igényeit, és gondoskodj az öntözőrendszer hatékony működéséről!

További híreink
A koronavírushoz hasonlította Orbánt Donald Tusk
A néppárti elnök alig burkoltan a koronavírushoz hasonlította Orbán Viktort, Donald Trumpot és Jaroslaw Kaczyński lengyel politikust.
2020-04-01 20:09:06, Hírek, Színes Bővebben
Róna Péter hétfőtől diktatúrával számol Magyarországon, szerinte Orbán barbár világot képvisel
A neves közgazdász a Klubrádiónak adott interjújában elmondta többek között, hogy vége a liberális korszaknak, és a helyébe brutális, barbár civilizációs forma lép, és ez...
2020-03-31 12:58:57, Hírek, Színes Bővebben
A járványveszély közepén indít kormánypropagandát a kormány
Tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy reményeik szerint minden magyar állampolgár értesüljön a szombattól érvényben lévő kijárási korlátozás legfontosabb részleteirő...
2020-03-30 16:29:42, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Józsefváros Önkormányzata nem teljesítés miatt felbontja a szerződését a Józsefvárosi Közbiztonsági Polgárőrsé...
Bővebben >>