. Ma Béla napja van.
Bócsáék megsértődtek, nem közölnek több jelölti fotót a Bácskai Naplóban
2019-10-01 16:01:22
Bócsáék megsértődtek, nem közölnek több jelölti fotót a Bácskai Naplóban

Bócsáék megsértődtek, nem közölnek több jelölti fotót a Bácskai Naplóban

Hajdú Miklós a Sikeres Bajáért önkormányzati frakcióvezetője múlt héten levelet írt Bócsa Barnabásnak, a Baja Marketing Kft ügyvezetőjének, azt tudakolva tőle, milyen megjelenésekre számíthat az ellenzék a kampány utolsó heteiben. Hajdú épp aznap küldte el levelét Bócsának, amikor országos botrány robbant ki a Bácskai Napló képhamisításai miatt.

 

Amint arról a Bajai Hírhatár is beszámolt, Nyirati Klárát és csapatát erősen photoshopozott képekkel mutatta be augusztus elején a Bácskai Napló. Volt olyan, akinek eltüntették a szemöldökét, akadt olyan ellenzéki jelölt, akinek barnítottak a bőrén, másnak kancsal szemet csináltak. De orrnagyobbítás és nyakgörbítés is szerepelt a képmanipuláció során. A Bácskai Napló főszerkesztője, Géczy Zsolt tagadta a képek torzítását.

 

Most Bócsa Barnabás Hajdúnak írt levelében jelezte, a szerinte méltatlan támadások miatt jelölti fotókat a továbbiakban nem tesznek közzé, vagyis csak a jelöltek neveit ismertetik majd a választás előtti utolsó számukban. A Baja Marketing vezetője tudatta azt is, a Bajai Tv-ben, illetve a rádióban 3-3 percet kapnak majd a listavezetők programjaik ismertetésére. Politikai hirdetést pedig nem lesznek a lapban.  

Utoljára frissítve: 2019-10-01 16:05:28

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>