. Ma Márk napja van.
Buzizott a bajai képhamisítók főnöke, Bócsa Barnabás
2019-10-06 13:43:59
Buzizott a bajai képhamisítók főnöke, Bócsa Barnabás

Buzizott a bajai képhamisítók főnöke, Bócsa Barnabás

Szabó Richárd, a Sugóparti lángossütőként jótékonysági akcióiról elhíresült vállalkozó szombaton egy ártatlan viccel próbálta bosszantani a bajai fideszeseket. A kormánypárt Facebook-oldalán megjelent fényképek szerint a bajai piacnál fideszes papírzacskókat osztogattak. Egy ilyen kép alá szúrta oda Szabó, hogy hiányzik a zacskókból a krumpli, amire meglepő helyről kapott választ: Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft kétes ügyekbe keveredett ügyvezetője reagált. „Lángos van benne! Meleg!” – utalt vita partnere másságára Bócsa.

 

"Kereszténységet hirdető ámde nemi, faji, nemzetiségi, etnikai kérdéseket felvető kirekesztésekkel hogyan állíthatja be magát bárki is Istenben hívő embernek. Nem egy olyan újságírót ismerek, aki az Lmbtq emberek közé tartozik, pl az MTVA székházában. Nem egy olyan képviselőt ismerek aki LMBTQ személy valójában és olyan pártban tevékenykedik (Fidesz) ahol kimondva (Kövér László házelnök szavai szerint) Ne képzeljék magukat egyenrangú polgárnak" - e szavak kíséretében tette ki Facebook-oldalára Szabó Richárd a nyilvános társalgást.

 

 

Érdemes ennek kapcsán felidézni, azért lehet egyáltalán közbeszéd tárgya a volt lángosos nemi identitása, mert a vállalkozót politikai tevékenysége miatt megfenyegették még az év elején, ha nem áll le megnyilvánulásaival, közzéteszik, hogy a saját neméhez vonzódik. Ezért inkább maga állt a hírrel a nyilvánosság elé. Miután Szabó kirakta Facebook-oldalára a nyilvánvaló buzizást, az bajai Fidesz oldal kezelője eltávolította az erdeti hozzászólásokat.

 

Emlékezetes, az összes bajai médiumot is felügyelő cégvezető emberei voltak azok, akik manipulálták az ellenzéki Sikeres Bajáért képviselőjelöltjeinek fényképét, majd letagadták, hogy érdemben hozzányúltak volna a képekhez.

 

Pedig volt olyan aspiráns, akinek megnagyobbították az orrát, másnak kancsal szemeket csináltak, akadt olyan női jelölt, akinek összenövesztették a szempilláját és olyan is akadt, akinek meggörbítették a nyakát. A történtek kapcsán azonban nem bocsánatot kért Bócsa Barnabás, hanem megsértődött és a választás előtti utolsó Bácskai Naplóban nem közölték a jelöltek fotóit, igaz polgármesteri minőségében Fercsák Róbert azért így is rákerült nyolc képre.

 

Szintén Bócsa Barnabáshoz köthető, hogy felesége beszállt egy olyan médiacégbe, amelynek a bajai közterületi reklámokat felügyelő cég tulajdonosa az ügyvezető, ezt a lehetőséget pedig éppen a Baja Markertingtől nyerte el az Instal Invest Kft. Végül, de nem utolsó sorban nyomozás is zajlik a cég ténykedése kapcsán hűtlen kezelés miatt, mivel közpénzből fizették ki azt a 6,1 milliós bírságot, amit a választási szervek róttak ki a a bajai médiumokra, amelyek a Fidesznek kampányoltak két parlamenti választás alkalmával is.

 

Kép forrása: Fidesz Baja és térsége Facebook-oldal

Utoljára frissítve: 2019-10-06 16:29:40

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>