. Ma Konrád, Tivadar napja van.
ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLTEK A KIEMELKEDŐ HELYTÁLLÁSUKÉRT
2017-06-23 13:05:02
ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLTEK A KIEMELKEDŐ HELYTÁLLÁSUKÉRT

ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLTEK A KIEMELKEDŐ HELYTÁLLÁSUKÉRT

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) vezetője konkrét esetekben nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítménye elismerésekén jutalomban részesítette Fazekas Máté rendőr őrmestert, Vereb Bence Gábor rendőr őrmestert, Kovács Nándor címzetes rendőr törzszászlóst és Csikós Anikó címzetes rendőr törzsőrmestert.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei, Fazekas Máté és Vereb Bence Gábor rendőr őrmester 45 perc alatt elfogta azt a férfit, aki 2017. június 4-én Kecskeméten kirabolt egy 47 éves helyi lakost.

 

Ahogy arról hírt adtunk korábban, Kovács Nándor címzetes rendőr törzszászlós, csengődi körzeti megbízott 2017. június 9-én szabadnapján egy baráti összejövetelen egy férfinek – akinek megállt a szíve – gyors és szakszerű elsősegélyt nyújtott, aminek köszönhetően megmentette az életét.

 

Csikós Anikó címzetes rendőr törzsőrmester, a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség munkatársa szabadsága ideje alatt elfogta azt a férfit, aki 2017. június 9-én az egyik bajai áruházból különböző termékeket tulajdonított el. Az áruház biztonsági őre megpróbálta feltartóztatni, azonban a gyanúsított ellenállt és többször megütötte őt. A szabadnapos rendőr testi kényszert alkalmazott a rablás gyanúsítottjával szemben és ezzel megakadályozta a szökését.

 

Az elismeréseket Szabó Vendel rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a BKMRFK bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese 2017. június 23-án adta át a jutalmazottaknak, gratulált a kiemelkedő helytállásért és további sok sikert kívánt a munkájukhoz.

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>