. Ma Emma napja van.
Eltüntek a munkások Kiscsávolyban
2019-09-06 16:31:53
Eltüntek a munkások Kiscsávolyban

Eltüntek a munkások Kiscsávolyban

 

Vízelvezető árkokat építenek Kiscsávolyban. A munkálatok július elején indultak a Korsós és az Árok utcák egy részén. Elkezdték az árkokat kiásni, sőt a teknőket is berakták már, majd váratlanul levonultak a területről. - kezdi Facebook posztját a bajai 2-es körzetben az ellenzéki Sikeres Bajáért Egyesüolet színeiben induló Szekérné Dikán Edina. 
 
A képviselőjelöltet a környélken lakók keresték meg, hogy elpanaszolják, nem halad az építkezés. Eleinte hol az egyik utcában bukkantak fel a munkások, hol a másikban. De augusztus 17-e óta nem láttak egy lelket sem az árkokon dolgozni.

Különösen idegesíti őket, hogy megjelent a Bácskai Naplóban egy sikerjelentés a beruházásról, holott hetek óta nem történt semmi. Konkrétan annyi ideig tartózkodott ott a képen szereplő munkás, amíg a fotó el nem készült.

A vízelvezető-építés mostanra inkább bosszúságot okoz az ott lakóknak, mert keskenyebb lett az utca, alig férnek el az autók. Az árkokra rácsot ígértek a munkák befejeztével, de ez is egyelőre csak ígéret maradt.

Sok az ott lakók között a nehezen mozgó, idős ember és szinte ellehetetlenült a környéken élő kerekesszékesek közlekedése is, olyannyira hogy problémát okoz számukra az árkok miatt, a házból való kijutás. Fontos megemlíteni, hogy egyelőre az utcáknak csak az egyik oldalát ásták ki, a helyiek rettegnek, mi lesz, ha a másik oldalon is elkezdik ezt a Pató Pálos tempójú munkát.

Volt, aki kétségbeesésében már a polgármesternek írt levelet, de a városházáról válaszra sem méltatták Van olyan lakó, aki félmillió forintért csináltatta meg a kapubejáróját, de nincs információ arról, hogy ezeket helyreállítanák. Így ahelyett, hogy örülhetnének a régi probléma megoldásának, kínszenvedésként élik meg a vízelvezetők építését. Szekérné azzal zárja a bejegyzését, hogy nyugodtan forduljanak hozzá körzetének lakói, ha hasonlóan bosszantó dolgokról van tudomásuk. 
További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>