. Ma Csongor napja van.
Ezért válassz fa teraszburkolatot!
2022-01-12 18:03:09
Ezért válassz fa teraszburkolatot!

Ezért válassz fa teraszburkolatot!

A fa teraszburkolat legjobb tulajdonságai

 

A fából készült teraszburkolat csodás, természetközeli látványt biztosít az otthon lakói számára. A fa lenyűgöző külső, esztétikai tulajdonságainak köszönhetően a terasz beleolvad a természetbe, mellyel egységes és megnyugtató összképet nyújt. 

 

A faanyagok sosem mennek ki a divatból, hiszen a természet fontos vonásait évről évre szeretjük megjeleníteni valamilyen formában otthonunkban vagy körülötte. Egy jó minőségű fából készült burkolat pedig remek színtere lehet családi, baráti eseményeknek.

 

A fa teraszburkolat rendkívül könnyen dekorálható, berendezhető, és némi odafigyeléssel jól karbantartható. Fontos azonban alapos figyelmet szentelni a faanyagvédelemre, amelyet jó minőségű lakkal gyorsan és könnyedén megtehetünk.

 

A fa mellett szól a könnyű megmunkálhatóság érve is. Sérülés, karcolás következtében a javítás is könnyen vihető véghez. Emellett a környezettudatosság jegyében is kiváló választás az újrahasznosítható faanyag választása.

 

Népszerű a vörösfenyő

 

A vörösfenyő az egyik leggyakoribb választás, ha teraszburkolatról van szó. Ez a különleges fa ugyanis már bebizonyította, milyen tartós és megbízható, hiszen egész Velence vörösfenyő cölöpökön nyugszik.

 

Kültéri teraszburkolat esetében a vörösfenyő remek választás, hiszen kiválóan áll ellen a nedvességnek. Így nem kell attól félni, hogy egy-egy nagyobb esőzés vagy vastag hóréteg következtében az anyag károsodik, elkorhad. Megfelelő faanyagvédelem mellett a faburkolat nagyon sok ideig szolgálhatja biztosan az otthon lakóit, emellett elkápráztatja őket csodás színével.

 

A Káplár fatelep nagyszerű fa teraszburkolatai segítségével megvalósíthatod álmaid teraszát, amely nem csak szép, de tartós és biztonságos is lesz! 

 

Mi szükséges a teraszburkolat telepítéséhez?

 

Bár a teraszburkolat telepítése nem mindennapi tevékenység, valójában alig bonyolultabb, mint egy lambéria felrakása. A jó végeredmény érdekében elengedhetetlen a kiváló minőségű faanyag, egy nagy adag lelkesedés és kézügyesség, valamint néhány szükséges eszköz is.

 

Érdemes gondoskodnod lefogócsavar, illetve kapocs beszerzéséről, ugyanis ezek nélkül a művelet nem hajtható végre. Emellett a párnafa is segítheti munkádat, amely az alátámasztás során tölt be fontos feladatot. A párnafák lefektetésekor érdemes figyelni, hogy azokat a teraszlap lejtésével egyező irányba tegyük, hogy a csapadék elvezetése ne okozzon gondot.

 

A Káplár fatelep széles kínálattal, minőségi alapanyagokkal és kiegészítő termékekkel vár mindenkit, aki felújítási, építési munkálatokba vágja a fejszéjét!

Utoljára frissítve: 2022-01-12 18:10:14

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Színes Bővebben
Karsai Dániel befejezi ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából.
2024-04-04 17:38:48, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>