. Ma Timót napja van.
Ezért válassz fa teraszburkolatot!
2022-01-12 18:03:09
Ezért válassz fa teraszburkolatot!

Ezért válassz fa teraszburkolatot!

A fa teraszburkolat legjobb tulajdonságai

 

A fából készült teraszburkolat csodás, természetközeli látványt biztosít az otthon lakói számára. A fa lenyűgöző külső, esztétikai tulajdonságainak köszönhetően a terasz beleolvad a természetbe, mellyel egységes és megnyugtató összképet nyújt. 

 

A faanyagok sosem mennek ki a divatból, hiszen a természet fontos vonásait évről évre szeretjük megjeleníteni valamilyen formában otthonunkban vagy körülötte. Egy jó minőségű fából készült burkolat pedig remek színtere lehet családi, baráti eseményeknek.

 

A fa teraszburkolat rendkívül könnyen dekorálható, berendezhető, és némi odafigyeléssel jól karbantartható. Fontos azonban alapos figyelmet szentelni a faanyagvédelemre, amelyet jó minőségű lakkal gyorsan és könnyedén megtehetünk.

 

A fa mellett szól a könnyű megmunkálhatóság érve is. Sérülés, karcolás következtében a javítás is könnyen vihető véghez. Emellett a környezettudatosság jegyében is kiváló választás az újrahasznosítható faanyag választása.

 

Népszerű a vörösfenyő

 

A vörösfenyő az egyik leggyakoribb választás, ha teraszburkolatról van szó. Ez a különleges fa ugyanis már bebizonyította, milyen tartós és megbízható, hiszen egész Velence vörösfenyő cölöpökön nyugszik.

 

Kültéri teraszburkolat esetében a vörösfenyő remek választás, hiszen kiválóan áll ellen a nedvességnek. Így nem kell attól félni, hogy egy-egy nagyobb esőzés vagy vastag hóréteg következtében az anyag károsodik, elkorhad. Megfelelő faanyagvédelem mellett a faburkolat nagyon sok ideig szolgálhatja biztosan az otthon lakóit, emellett elkápráztatja őket csodás színével.

 

A Káplár fatelep nagyszerű fa teraszburkolatai segítségével megvalósíthatod álmaid teraszát, amely nem csak szép, de tartós és biztonságos is lesz! 

 

Mi szükséges a teraszburkolat telepítéséhez?

 

Bár a teraszburkolat telepítése nem mindennapi tevékenység, valójában alig bonyolultabb, mint egy lambéria felrakása. A jó végeredmény érdekében elengedhetetlen a kiváló minőségű faanyag, egy nagy adag lelkesedés és kézügyesség, valamint néhány szükséges eszköz is.

 

Érdemes gondoskodnod lefogócsavar, illetve kapocs beszerzéséről, ugyanis ezek nélkül a művelet nem hajtható végre. Emellett a párnafa is segítheti munkádat, amely az alátámasztás során tölt be fontos feladatot. A párnafák lefektetésekor érdemes figyelni, hogy azokat a teraszlap lejtésével egyező irányba tegyük, hogy a csapadék elvezetése ne okozzon gondot.

 

A Káplár fatelep széles kínálattal, minőségi alapanyagokkal és kiegészítő termékekkel vár mindenkit, aki felújítási, építési munkálatokba vágja a fejszéjét!

Utoljára frissítve: 2022-01-12 18:10:14

További híreink
A macskaetetés aranyszabályai
A cicák nagyon népszerű házi kedvencek, hiszen gyönyörűek, selymesek és végtelenül hálásak egy szeretettel teli környezetben. Fontos elsajátítanunk az etetés szabályait, ...
2022-01-24 11:44:45, Hírek, Színes Bővebben
Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
Újabb ügy mutat rá arra, hogy a képviselők vagyonnyilatkozata nem feltétlenül ad teljes képet a politikusok és a velük egy háztartásban élők vagyoni helyzetéről.
2022-01-23 19:01:15, Hírek, Színes Bővebben
Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
Van ez a nagyon jóarcú Schadl nevű bűnöző, szabadidejében egyetemi oktató, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. Na ez a remek, européer megjelenésű ember, ki lányok ...
2022-01-23 19:01:11, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Többségi tulajdont szerzett Tiborcz István a Gránit Bankban és egyből munkavállalói résztulajdonosi programot ...
Bővebben >>