. Ma Emma napja van.
Fercsák és Bócsa feleségének rózsadombi cége van és ez még nem minden
2019-09-27 20:27:15
Fercsák és Bócsa feleségének rózsadombi cége van és ez még nem minden

Fercsák és Bócsa feleségének rózsadombi cége van és ez még nem minden

Baján Fercsák Róbert a polgármester, az ő jó cimborája a város legnagyobb büdzséjű cégét, a Baja Marketing Kft-t ügyvezető Bócsa Barnabás. A körülmények arra utalnak, hogy a Fercsák vezette város számos önkormányzati feladat mellett a köztéri plakátokkal járó, értékesítési melót is átadta a baráti cégnek. A nyilvános gazdálkodási adatok szerint a több, mint két tucat óriásplakáthely mindösszesen évi 3,6 millió forintot fial a bajai önkormányzatnak. Mindezt úgy, hogy a Bócsa vezette Baja Marketing Kft. a plakáthelyek értékesítésének gondját tovább adta az Instal Invest Kft-nek, amelynek ügyvezetője bizonyos Bíró Csaba Szilveszter, akiről tudható, hogy a Fidesz egyik marosvásárhelyi helytartója. 
 
Bíróról tudott, hogy jelenleg is RMDSZ-színekben politizál a marosvásárhelyi önkormányzatban, a képviselőnek megfelelő státuszban. Bíró 2014 óta értékesíti az Instal Invest Kft-n keresztül a bajai közterületi reklámhelyeket. Bár csak az első koncessziós szerződés tartalmát ismerjük, arról írásos bizonyíték van a birtokunkban, hogy jelenleg is Bíró cége adja el a reklámhelyeket.
 
Ezt támasztja alá Hadházy Ákos minapi Facebook-posztja is, amiből kiderül, hogy Bíró román rendszámú autójáról szerelték fel Fercsák polgármester választási plakátjait. Baján amúgy aránylag kevés állandó plakáthely van, viszont amikor jön a választás, akkor gombamód elszaporodnak az elefántfüleknek is nevezett hirdetési felületek, amelyeken inkább előbb, mint utóbb rendre politikai reklámok kapnak helyet.
 
Ezzel még nincs vége. Mit gondol a tisztelt olvasó, kivel alapított új marketing céget a marosvásárhelyi Bíró Csaba Szilveszter? Persze, hogy Baja városvezetőinek feleségeivel.
 
Még egyszer: Baja városa kiszervezi saját marketing cégének a reklámhelyek eladását, a marketing cég továbbadja a lehetőséget egy marosvásárhelyi Fidesz-helytartónak, aki a bajai polgármester nejével, Bátai Tímeával, illetve a Baja Marketing Kft. ügyvezetőjének feleségével, Bócsa Barnabásnével alapít közös céget. Pontosabban Bíró „csak” ügyvezetője a társaságnak.
 
A szóban forgó közös társas vállalkozás az Emtima Marketing Kft., amely 2016-ban kezdte meg tevékenységét. A cég nyilván nem a vállalkozás óriási bevételei miatt izgalmas, hanem azért, mert tevékenységének semmi nyoma, sem a világhálón, sem hagyományos felületeken, pedig a társaság fő tevékenysége a reklámügynöki tevékenység. Manapság a reklámiparban azonban lehetetlen boldogulni, nemhogy reklámhelyet eladni, hogy ha a vállalkozásnak nincs honlapja, email-címe pedig a komolyan nehezen vehető gmail.com-ra végződik.  
 
Erős, hát a gyanú, hogy Bíró és a feleségek a városi reklámhelyek értékesítéséből származó bevételek miatt hozták létre közös cégüket. Azt sajnos az önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. teljességgel átláthatatlan gazdálkodása miatt eddig nem tudtuk kideríteni, hogy volt, illetve van-e bármiféle szerződéses kapcsolat a város és a feleségek Entima Marketing Kft-je között.

Utoljára frissítve: 2019-09-28 20:41:58

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>