. Ma József napja van.
Garami nem érti, hogy vége a kampánynak
2019-10-15 21:29:07
Garami nem érti, hogy vége a kampánynak

Garami nem érti, hogy vége a kampánynak

A kampány egészében az ellenzéket szapuló Garami Artúr nem tud leállni. Az összesen 812 szavazatot szerző, a Fidesszel nyilvánvalóan kapcsolatban álló Garami mindenféle álhíreket terjeszt arról, ki milyen posztot tölt majd be az új városrészben. Mivel a leírtakból semmi sem igaz, ezért idézésre sem tartjuk méltónak a Garami-féle hazugságokat. A Bajai Hírhatár úgy tudja, hogy még semmi hasonló ügyben nem született döntés, ennek ellenére napok óta szórakoztatja az egykori lemezlovas az oldalának a követőit. 


Emlékezetes, hogy Garami nézeteltérésbe keveredett az egykori sugóparti lángosossal, Szabó Richárddal egy állítólagos szex-hirdetés kapcsán. Garami Artúr messengeren kommunikált Szabóval, majd nem sokkal később ez a beszélgetés a Bajai Nemzeti Oldal nevű fideszes trollblogon landolt. Persze a szennyoldal elferdítette a leírtakat, amiért Szabó Richárd kitette a teljes diskurzust, ez csak azért tűnt el, mert Garami sértődötten fenyegetőzni kezdett, hogy rendőrséghez fordul, ha nem tűnik el a beszélgetés. 


A legfrissebb bejegyzése alapján erősen úgy tűnik a választás óta nem frissülő Bajai Nemzeti Oldala szerepét vette át Garami. Ugyanis a NER 9. évében áldozatbejelentő űrlapot tett ki, mintha az új városvezetés politikai okokból akarna elbocsátani bárkit is. Annál is inkább, mert ez a megoldás fideszes tempó. Nem a parlamenti ellenzék által felügyelt helyeken divat ugyanis egy egy Facebook like-ért emberek elbocsátása, hanem a kormánypártra jellemzhő ez a pártállami időket idéző gyalázat. Vannak olyan városi legendák is, hogy Garami nem is maga szerkeszti a saját oldalát, ráadásul egyet sem ért az ott leírtakkal. 

Utoljára frissítve: 2019-10-15 21:41:57

További híreink
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben
Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
2024-02-28 13:22:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>