. Ma Béla napja van.
Garami nem érti, hogy vége a kampánynak
2019-10-15 21:29:07
Garami nem érti, hogy vége a kampánynak

Garami nem érti, hogy vége a kampánynak

A kampány egészében az ellenzéket szapuló Garami Artúr nem tud leállni. Az összesen 812 szavazatot szerző, a Fidesszel nyilvánvalóan kapcsolatban álló Garami mindenféle álhíreket terjeszt arról, ki milyen posztot tölt majd be az új városrészben. Mivel a leírtakból semmi sem igaz, ezért idézésre sem tartjuk méltónak a Garami-féle hazugságokat. A Bajai Hírhatár úgy tudja, hogy még semmi hasonló ügyben nem született döntés, ennek ellenére napok óta szórakoztatja az egykori lemezlovas az oldalának a követőit. 


Emlékezetes, hogy Garami nézeteltérésbe keveredett az egykori sugóparti lángosossal, Szabó Richárddal egy állítólagos szex-hirdetés kapcsán. Garami Artúr messengeren kommunikált Szabóval, majd nem sokkal később ez a beszélgetés a Bajai Nemzeti Oldal nevű fideszes trollblogon landolt. Persze a szennyoldal elferdítette a leírtakat, amiért Szabó Richárd kitette a teljes diskurzust, ez csak azért tűnt el, mert Garami sértődötten fenyegetőzni kezdett, hogy rendőrséghez fordul, ha nem tűnik el a beszélgetés. 


A legfrissebb bejegyzése alapján erősen úgy tűnik a választás óta nem frissülő Bajai Nemzeti Oldala szerepét vette át Garami. Ugyanis a NER 9. évében áldozatbejelentő űrlapot tett ki, mintha az új városvezetés politikai okokból akarna elbocsátani bárkit is. Annál is inkább, mert ez a megoldás fideszes tempó. Nem a parlamenti ellenzék által felügyelt helyeken divat ugyanis egy egy Facebook like-ért emberek elbocsátása, hanem a kormánypártra jellemzhő ez a pártállami időket idéző gyalázat. Vannak olyan városi legendák is, hogy Garami nem is maga szerkeszti a saját oldalát, ráadásul egyet sem ért az ott leírtakkal. 

Utoljára frissítve: 2019-10-15 21:41:57

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>