. Ma Emma napja van.
Hétmilliós sikkasztásban érintett a bajai piac kirúgott vezetője
2020-05-15 12:23:16
Hétmilliós sikkasztásban érintett a bajai piac kirúgott vezetője

Hétmilliós sikkasztásban érintett a bajai piac kirúgott vezetője

Nemcsak a kijárási korlátozásokkal nem foglalkozott Rosta Lajos, a bajai piac korábbi vezetője, aki kedvenc kocsmáját a kötelező bezárás után is működni hagyta, hanem a pontos elszámolással is hadilábon állt. A Bajai Hírhatár úgy tudja, vezetése alatt a piac egyik munkatársa hétmillió forintot sikkasztott el a beszedett helypénzekből.

 

A módszer nem volt túl kifinomult: a sikkasztó dolgozó elment a bankba, hogy befizesse a helypénzeket, de a pénzintézetbe ezek az összegek nem érkeztek meg. Mire kiderült, hogy baj van, már hét millió forintnak kelt lába. Ez az összeg azért figyelemre méltó, mert a bajai piac éves bevétele 42 millió forint, vagyis ennek az összegnek csaknem 17 százalékát lovasította meg a sikkasztó. Úgy tudni, a történtek miatt a rendőrség nyomoz.

 

Rosta Lajos a napokban tartott sikerbeszámolót a Sugoparti Hírek hasábjain, de nem említette meg, hogy pénzügyi problémák is szerepet játszottak volna a távozásában. S persze a kedvenc kocsmájáról se tett említést, amit hagyott a kötelező bezárások után tovább működni, csak hogyha kedve szottyan, legyen hová elugrani dajdajozni.

Utoljára frissítve: 2020-05-15 12:32:44

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>