. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hiába Zsigó Róbert felszólítása, nem a Jobbiknak kell bocsánatot kérnie!
2017-09-26 13:02:21
Hiába Zsigó Róbert felszólítása, nem a Jobbiknak kell bocsánatot kérnie!

Hiába Zsigó Róbert felszólítása, nem a Jobbiknak kell bocsánatot kérnie!

A Jobbik bajai szervezetéből válaszként pénteken tartott sajtótájékoztatót Jaszenovics Istvánné és Darabos András.


Íme a közlemény:


Tisztelt Szerkesztőség!


A Jobbik bajai alapszervezete, valamint önkormányzati képviselője az alábbi választ kívánja megjelentetni a Bajai Televízió, valamint a Bácskai Napló "Kérjen bocsánatot a Jobbik" címszó alatt megjelentetett műsorára/cikkére, melyben Zsigó államtitkár úr felszólítását tették közzé.

 

Hiába Zsigó Róbert felszólítása, nem a Jobbiknak kell bocsánatot kérnie!


Véleményünk szerint a Fidesz aljas politikai célból felhasználja, félrevezeti, hergeli az egész életüket tisztességgel ledolgozó, az országot már többször újjáépítő embereket. Orbán Viktor nem hidakat épít, hanem árkokat ás az emberek közé.  A Jobbik nem hagyhatja szó nélkül, hogy tisztességben megőszült embereket ugraszt össze a Fidesz gyűlöletpolitikája.

 

Nem a Jobbiknak kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, amiért szétverte az idősek egészségügyi ellátását, amiért elvett 3000 milliárdnyi magánnyugdíjpénztári vagyont, de legfőképp azért, mert a megalázó bérekkel elüldözi a nyugdíjasok gyermekeit, unokáit. A Fidesz most már telefonon is zaklatja, uszítja a nyugdíjasokat.

 

Úgy gondoljuk, az idős emberek gondolkodó többsége nem lesz vevő erre a hazug, uszító kampányra.  Kérjenek bocsánatot, amiért lenézik a nyugdíjasokat, akikre hazugságokkal könnyen befolyásolható szavazókként tekintenek.

 

Végül pedig kérjenek bocsánatot azért a megalázó helyzetért, hogy a nyugdíjak reálértékének folyamatos csökkenése miatt, újra dolgozniuk kellene megérdemelt pihenés helyett a nyugdíjasoknak.

 

Baján éppen Zsigó Róbert polgármestersége alatt vezették be a magánszemélyek kommunális adóját, ami az idős embereket, a kisnyugdíjasokat is keményen sújtja.

 

Kérjük, az objektív, kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében hozzák nyilvánosságra válaszunkat!

 

Tisztelettel:

 

A Jobbik bajai alapszervezete nevében

Jaszenovics Istvánné  önkormányzati képviselő

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>