. Ma György napja van.
Kedvenc kocsmája miatt szegte meg a kijárási korlátozás szabályait Rosta Lajos
2020-05-12 11:40:40
Kedvenc kocsmája miatt szegte meg a kijárási korlátozás szabályait Rosta Lajos

Kedvenc kocsmája miatt szegte meg a kijárási korlátozás szabályait Rosta Lajos

Hétfőn minden fideszes kézben lévő bajai sajtóorgánum beszámolt arról, hogy új vezetője van a piacnak Mészáros István személyében, aki korábban az Új Magyar Gárda főkapitánya volt. Arról viszont eddig nem szivárgott ki információ, hogy a legendás Fidesz-aktivista hírében álló Rosta Lajosnak miért mondott fel a Baja Vagyon Zrt vezetője, Pozsgai Imre.

 

Rosta fideszes elköteleződéséről elég annyi, hogy Kovács Csaba legjobb barátja és amikor Bajnai Gordon egykori miniszterelnök a bajai piacon kampányolt a 2013-as időközi választáson Teket Melindának, akkor a piac vezetőjeként megengedte, hogy valaki beleordítsa a hangosbeszélőbe, hogy libatolvajok járnak a piacon és mindenki vigyázzon az értékeire. Az egy dolog, mennyire fér bele egy önkormányzati intézmény vezetőjeként ilyen nyilvánvalóan kiállni a regnáló rezsim mellett, de bizton állíthatjuk, nem ez a hét évvel ezelőtti szemétség áll a menesztés mögött.

 

A Bajai Hírhatár információi szerint több visszaélés gyanús eset is közrejátszott Rosta kirúgásában. Ezek közül az egyik legérdekesebb, hogy a kormány által elrendelt kijárási korlátozások után is hagyta nyitva lenni a kedvenc piaci kocsmáját. Tehát miközben a kormány döntése nyomán minden bajai kocsma bezárt, Rosta még egy hétig hagyta üzemelni a kedvenc italmérését és ha nem észlelik a hatóságok a szabálytalanságokat, akár tovább is nyitva tartott volna. A hivatalos nyilatkozatok szerint épp például a kocsmák bezárása és a társadalmi távolságtartása tette lehetővé a korlátozások enyhítését, ezért is különösen felháborító egy felelős vezetőnek a kijárási korlátozások semmibevétele, csak hogy kedvére dajdajozhasson egyet.

Utoljára frissítve: 2020-05-12 12:19:26

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>