. Ma Emma napja van.
Kereskedj a kriptotőzsdén!
2022-07-26 09:56:25
Kereskedj a kriptotőzsdén!

Kereskedj a kriptotőzsdén!

 

Az egyik legnagyobb kriptotőzsde a kínai háttérrel rendelkező Binance.

 

A Binance és népszerűsége

 

A Binancet 2017-ben alapították Kínában és a Kajmán-szigeteken került regisztrációra. A kezdeti tizenöt millió dolláros befektetéssel induló cég mára a legnagyobb kriptotőzsde a világon, 1.3 milliárd dolláros piaci részesedésével. Míg kezdetben a kereskedés manuálisan történt, addigra az utóbbi időben az automatizálás egyre inkább teret hódít. A Tradensea különböző csomagokat is kínál, amelyben automatizálható kereskedő szoftvereit lehet bevetni a nagyobb profit érdekében.

 

Ez a kriptovaluta tőzsde méltán vívta ki a nagy népszerűséget, hiszen rendkívül könnyen használható platformmal rendelkezik. Ezenfelül pedig a kereskedési díjak is meglehetősen alacsonyak, akár a Binance saját coinját, a BNB-t is lehet használni a díjak fedezésére, ekkor még kedvezőbbek az árak. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy több, mint kétszáz valuta kereskedése elérhető rajta.

 

Kereskedés a Binance-en

 

A Binance felületén kikereshetjük, hogy milyen kereskedési párok vannak és kiválaszthatjuk azt, amely számunkra a legkedvezőbb. A legtöbb kereskedési párt a bitcoin, ether, tether és Binance Coin (BNB) részvételével fogjuk megtalálni, de összességében majdnem 600 pár közül választhatunk. A kereskedés megkezdéséhez kriptovalutát kell vásároljunk, ezt megtehetjük kártyás fizetéssel vagy SEPA utalással is. Valamint elérhetőek olyan integrált partnerek is, mint a Paxos vagy a Simplex.

 

A megfelelő kriptovaluta pár kiválasztása után tanulmányozhatjuk annak grafikonját, a múltbéli és jelenlegi árak és mozgások összehasonlításával meg tudjuk határozni, hogy a vétel, esetleg az eladás lenne-e a számunkra kedvező lépés. Ha már készen állunk a kereskedésre, van megfelelő kriptovalutánk, illetve a kereskedési párt is kiválasztottuk, akkor mind a vásárlás, mind pedig az eladás egy gombnyomásra végrehajtható. 

 

A Binance trading bot 

 

Abban az esetben, ha már úgy érezzük, hogy kellően kiismertük a kriptovaluták piacát és a manuális kereskedés korlátai túl szűkek, érdemes kipróbálni az automatizálható kereskedési szoftvereket. Ezek a szoftverek vagy más néven kereskedő botok, amelyeket a Tradensea is kínál, köztes szerepet töltenek be a kereskedők és a tőzsdék között. A kereskedő előre meghatározhatja a paramétereket, amely alapján a bot a kereskedéseket végre fogja hajtani, így a nap minden órájában lehetőség van profitra szert tenni.

 

A kriptovaluták piaca meglehetősen kockázatosnak minősül, különösen, ha valaki csak most vág bele. De a nagy kriptotőzsdék és a megbízható helyről származó botok használata önmagában rendkívül biztonságos, nem kell féljünk attól, hogy illetéktelenek kezébe jutnak a befektetéseink.

 

(x)

Utoljára frissítve: 2022-07-26 10:02:37

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>