. Ma Emma napja van.
Kesztyűkkel a kellemes éjszakáért!
2021-10-13 16:07:37
Kesztyűkkel a kellemes éjszakáért!

Kesztyűkkel a kellemes éjszakáért!

De vajon miért is jók ezek a ruhadarabok? Cikkünkből minden kiderül!

 

Egyedülálló szett a kellemes éjszakáért!

 

A szexi fehérneműk mellett több olyan kelléket is beszerezhet, amivel igazán csodás összhatást érhet el az ágyban. Ezekkel a csábítás és a hódítás is jóval egyszerűbb, mintha csak egy hagyományos melltartó és bugyi kombinációt viselne annak érdekében, hogy levegye a párját a lábáról. A minőség azonban ilyenkor is rendkívül fontos, hiszen ezek a darabok akár hosszú ideig édesíthetik meg az együttléteket és az előtte lévő szerepjátékot. 

 

Az alkalomhoz illő jelmezek, miniruhák, bodyk és egyéb kiegészítők mellett természetesen kesztyűket is találhat. A gyönyörű, ámde egyszerű színvilágú, részletgazdag darabok többféle fazonban, árnyalatban és kivitelben is beszerezhetőek. Érdemes a fehérneműhöz passzoló modell mellett voksolni, de választható akár egy már meglévő jelmezhez is egy különleges kesztyű. 

 

A ruházati kiegészítők mindegyike kellemes viselet, amelyek egyedülálló érzést keltenek a bőrön. Ezek a szexkellékek tehát remek darabok, akár az Ön számára is, hiszen minden olyan előnnyel rendelkeznek, ami garantálja mind az élvezeteket, mind pedig az izgalmas és erotikus élményeket egyaránt. 

 

A szexi kesztyűk kínálata

 

A Szeresdmagad.hu webáruház kesztyűivel teljes összhangot teremthet az esti hancúrozáshoz. A számos kivitelben beszerezhető kiegészítők segítségével igazán egyedi összhatást kelthet, amivel a párját is leveheti a lábáról. Ott van például az Obsessive Darkie ujjatlan alkar kesztyű, amelyet a gyártó rugalmas és necc anyagból készített el. A hüvelykujjbújtató segítségével igazán kényelmes viselet. A termék egy méretben készült, amit kis és közepes női kezekre ajánlanak. 

 

Prémiumminőségű továbbá Luiza ujjatlan kesztyű, ami válogatottan egyedi kelléke lehet minden összeállításnak. A kissé rugalmas anyagnak köszönhetően bárki számára jó választás lehet, hogy igazán szexinek érezhesse magát. A tetszetős csomagolásnak hála pedig akár ajándékba is veheti kedvese számára. 

 

Amennyiben pedig valami ennél is extrábbra vágyik, ott van a Cottelli Collection, fekete fényes változata. Ebből S-től L-ig készítenek darabokat. A kissé csipkés Miamor modellt pedig szaténos anyagból gyártották, ugyanolyan remek megoldás lehet, mint a fent említettek bármelyike. 

 

Egy teljes termékcsaláddal pedig komfortos viseletet biztosíthat magának, aminek köszönhetően magabiztossággal állhat a párja elé. Ne várjon tovább, válasszon egy különleges modellt még ma!

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>