. Ma Emma napja van.
Kiegészítők egy alapvető darabhoz (+18)
2022-07-18 11:12:23
Kiegészítők egy alapvető darabhoz (+18)

Kiegészítők egy alapvető darabhoz (+18)

1.Érzéki hinta nem csak játékra

 

Ha az ágyon vagy a kanapén veszed használatba a guminőt, az izgalmak hamar alábbhagynak majd. A klasszikus misszionárius póz ugyan kényelmes, hiszen a guminő helyezkedik el alul, de néhány alkalom után egészen biztosan unalmas lesz. Hogy új pózokat fedezhess fel, válassz egy szexhintát a SZEXSHOP.hu BDSM termékei közül.

 

Egy szexhinta nagy segítségedre lehet abban, hogy ne kelljen megtartanod a guminő teljes súlyát, és megfelelő irányba állítanod, valamint folyton úgy tartanod. Extrémebb pózokat is kipróbálhatsz egy szexhinta alkamazásával, a játékszert pedig más esetekben és kalandok során is bátran bevetheted.

 

2.Latex ruha

 

Ha rajongsz a BDSM-ért és már beszereztél egy szexhintát, korbácsold fel a hangulatot némi latexszel is. A guminőnek sem kell mindig meztelennek lennie, néhány érzéki ruhadarabbal - például egy overallal vagy miniruhával - még kívánatosabbá teheted. Ha azonban a jelmezekre gerjedsz, érdemes azokból is beszerezni néhányat. Kinek ne jönne be egy nővérke, rendőrnő vagy szobalány jelmez, nem igaz?

 

3.Tűsarok

 

Ha a guminő öltözéke teljes, gondoskodj egy szexi lábbeliről is! Mi lehetne vágykeltőbb, mint egy tűsarkú. Szerencsére örök barátnőd minden esetben azt viseli, amit csak szeretnél. Válassz neki tűsarkút is, hidd el, imádni fogod!

 

4.Hevítőrúd

 

Bár egy guminő tényleg úgy fest, mint egy hús-vér nő, állandóan hideg és száraz. A megfelelő síkosítás egy szilikon alapú síkosítóval biztosítható, a test melegsége azonban nem teremthető meg ilyen könnyedén. Hevítőrúddal azonban mindhárom testnyílás felmelegíthető. Alkalmazás előtt azonban vedd szemügyre a baba anyagát, és olvasd el alaposan a használati utasítást, hiszen néhány típusú termékben a hevítőrúd használatával kárt tehetsz. Kár lenne egy magas árú guminőt tönkretenni, és rögtön a vásárlás után máris a javításért fizetni.

 

Az említett kiegészítőkkel a guminővel való kalandok még élethűbbé és élvezetesebbé tehetők. Ezek a kellékek garantáltan képesek hozzájárulni ahhoz, hogy hogy a guminővel történő szex olyan legyen, mintha egy valódi nővel lennél együtt. Az ideális hőmérséklet, a nedvesség, néhány különleges póz és szinte le sem tudsz majd szakadni arról a bizonyos hölgyről. Minden esetben figyelj azonban arra, hogy a mozgás hevében se sértsd meg a baba bőrfelszínét. Természetesen lehet durvulni, de csak ésszel és mértékkel!

 

(x) 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>