. Ma Gedeon napja van.
Lábbeli őszre és télre - női csizmák
2020-10-15 20:11:22
Lábbeli őszre és télre - női csizmák

Lábbeli őszre és télre - női csizmák

Esőcsizmák a vagány csajoknak

 

Vannak olyan hölgyek, akik a praktikus szempontokat tartják leginkább szem előtt, és olyan darabok mellett voksolnak, amelyek esőben is megállják a helyüket. Ilyen például a gumiból készült bokacsizma is, ami nagyon divatos és elegáns is egyszerre. A lábbeli fényes rátétekkel, kerek orral és textil belső résszel rendelkezik. 

 

Azokhoz, akik úgy érzik, elmerülnek az esős napokban, tökéletesen passzol a hosszú szárú gumicsizma. Ebből kapható már egyszínű, de emoji mintás változat is. A legtöbb darab 35 cm magas, és csúszásmentes talppal rendelkezik.

 

Lapossarkú csizmák a “szaladgálós” hölgyeknek

 

A lapossarkú csizmák igazi kincsek télen, hiszen valahogy mindig ez a lábbeli számít a biztos pontnak, amit bármikor, bárhová felvehetünk, különösen, ha fekete színű. Attól sem kell tartanunk, hogy hirtelen elvágódunk a csúszós úton, hiszen csúszásmentes talpuk megakadályozza azt. 

 

Rengeteg változata van a lapossarkú csizmáknak. Vannak rövidebb és hosszabb szárú darabok egyaránt. Néhány márka típusa meleg, gyapjú béléssel van ellátva, sőt, membrános technológiával készül, ami könnyen szellőzővé és vízhatlanná is teszi a cipőt. 

 

Magassarkú csizmák a nőiesség jegyében

 

A magassarkú csizmáknak mindig különleges a hangulatuk, egyszerre van jelen a csábítás és a báj. Ezen típusok esetén szintén akadnak rövid és hosszú szárú lábbelik egyaránt, ráadásul színekben sincs hiány. De miért szeretjük olyannyira a magassarkú csizmákat? Nos, ez a tipikusan mindig elegáns fazon. A fekete magassarkú csizmák például hétköznap, de akár egy rendezvényen vagy alkalmi ünnepségen is megállják a helyüket. 

 

A nagy márkák csizmái különleges technológiával készülnek, meleg béléssel és csúszásmentes talppal rendelkeznek, ami miatt a téli lábbelik a kedvenceinkké váltak. A LifeStyleShop webáruház női bokacsizmái között például további érdekességekre lelhetsz!

 

Mit mond a márka?

 

A márka valóban beszédes tud lenni, így a csizmák területén sem mindegy, milyet választasz, hacsak nem szeretnél néhány hét vagy hónap múlva új darabot venni. A Rieker, Bugatti, Gabor, Caprice, Gioseppo vagy az s.Oliver márkák cipői például biztosan megállják a helyüket, ráadásul különleges stílust is kölcsönöznek viselőjüknek.

 

Válogass csizmatípus, méret vagy ár szerint! Sőt, most akár minden lábbelit megtalálsz ABC sorrendben is! A tél közel jár, készen állsz egy új szerzeményre, ami hűen tükrözi egyéniséged? 

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati m...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>