. Ma Emma napja van.
Magánlaksértés sarlóval és díszkarddal
2016-09-20 11:34:00
Magánlaksértés sarlóval és díszkarddal

Magánlaksértés sarlóval és díszkarddal

A 27 éves férfi és 31 éves bátyja 2016. július 2-án délelőtt elmentek egy kalocsai házhoz, hogy az ott lakókon elégtételt vegyenek egy előző napi verekedés miatt. A fiatalabb férfi egy sarlóval és egy vascsővel, míg bátyja egy díszkarddal felfegyverkezve érkezett.

 

Haragosaik házához közeledve már kiabálták az ingatlan előtt álló sértett férfinek, hogy meg fogják ölni. Emiatt a sértett be is menekült a ház udvarára, ami a nagyanyjáé volt. A nagymama is kijött a házból a kiabálásra és unokáját a ház biztonságába menekítette, majd rázárta az ajtót.

 

A felfegyverkezett vádlottak bementek az udvarra és kiabálva keresték a házba menekülő férfit. Ekkor az asszony távozásra szólította fel őket. A testvérpár el is indult kifelé, közben a házban rejtőző férfit és testvérét öléssel fenyegették. Miután a nagymama becsapta mögöttük a kisajtót, a fiatalabb vádlott visszafordult és megragadta az asszony haját.

 

Ekkor azonban az idősebb vádlott szólt a testvérének, hogy jönnek a rendőrök. Ennek hatására a 27 éves vádlott elengedte az asszony haját és távoztak a helyszínről. Távozóban még a fiatalabb férfi megfenyegette az asszony kiskorú lányunokáját, hogy ha hívni meri a rendőröket, levágja a fejét.

 

A vádlottak erőszakos fellépése a sértettekben komoly félelmet keltett. Az unokáit védő asszonyt a történtek annyira felzaklatták, hogy összeesett és kórházba kellett szállítani. A sértettek magánlaksértés és zaklatás miatt kérték a vádlottak megbüntetését.

 

A jelenleg szabadlábon védekező vádlottakat a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettével és zaklatás vétségével vádolja, a fiatalabb férfinek egy további zaklatás miatt is felelnie kell. Bűnösségük kérdésében a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni.

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>