. Ma Auguszta napja van.
Már nem áll tiltott helyen Rácz Péter Tuk-tukja
2019-09-13 12:04:04
Már nem áll tiltott helyen Rácz Péter Tuk-tukja

Már nem áll tiltott helyen Rácz Péter Tuk-tukja

Még szerdán ülésezett a bajai választási bizottság, amely már másodjára meszelte el Rácz Péter bajai vállalkozót és fideszes képviselőjelöltet. Először csak azért kapott ejnye-benyjét, mert nem volt impresszum a Dózsa György útra kirakott Tuk-tukjára, azt akkor nem látta bizonyítottnak a testület, hogy a jármű tiltott helyen parkolna. Elsőre jelezték, a kifogástevőnek kell igazolnia, hogy nem kapott engedélyt Rácz az állami közútkezelőtől.

 

Hajdú Miklós, a Sikeres Bajáért önkormányzati frakcióvezetője a Sugóparti Hírek Facebookon szólította fel a fideszes aspiránst, tárja a nyilvánosság elé a közútkezelő esetleges engedélyét. Rácz Péter ugyanis a nemrég megvásárolt egykori ellenzéki híroldal közösségi oldalán reagált első elmeszelésére. A jelölt erre nem reagált, ezért Hajdú megkérdezte az állami céget, adtak-e engedélyt Rácznak a reklámhordozó parkolására, amire azt reagálták nem.

 

Ezután már a bajai választási bizottság sem mismásolhatott tovább és újra megállapította a törvénysértést, s ezúttal már bírságot is kiszabott, igaz csupán 20 ezer forintnyit. Mindenesetre az ellenzék szempontjából happy enddel zárult a sztori, mert Rácz elvitte a többszörösen törvényt sértő járművét a Dózsa György útról.

Utoljára frissítve: 2019-09-13 12:10:59

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>