. Ma Auguszta napja van.
Megkezdődött Csábi Bettina büntetőpere
2014-05-15 15:30:01
Megkezdődött Csábi Bettina büntetőpere

Megkezdődött Csábi Bettina büntetőpere

A Kecskeméti Törvényszéken megkezdődött az a büntetőper, amelyben a bajai Csábi Bettinát bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett, az adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntettével, magánokirat-hamisítással, és a számvitel rendjének megsértésével vádolja az ügyészség.




 

 

Mint korábban megírtuk (ITT >>>), rajta kívül még nyolc vádlottja van a pernek, amelyben Csábi Bettina és a többiek esetében is szabadságvesztés kiszabását kéri a vádhatóság. Az ügyészség kezdeményezte azt is, hogy elmarasztaló ítélet esetén Csábi Bettinától 147 milliós, a férjétől – ő az elsőrendű vádlott - 315 millió forintos, a többi 7 vádlottól összesen 2 milliárd 510 millió forintnyi vagyonelkobzást alkalmazzon a bíróság.

 

Ma a vádiratot olvasta fel az ügyészség, majd K. István, az elsőrendű vádlott meghallgatása következett. Csábi Bettinát a jövő kedden hallgatja ki dr. Hadnagy Ibolya bírónő.


Utoljára frissítve: 2014-05-15 15:33:55

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>