. Ma Ervin napja van.
Nyelvtanár mobilok – A top 3 legjobb app a sikeres nyelvtanulásért
2017-08-15 18:22:03
Nyelvtanár mobilok – A top 3 legjobb app a sikeres nyelvtanulásért

Nyelvtanár mobilok – A top 3 legjobb app a sikeres nyelvtanulásért

A mobilod mindig kéznél van, amikor és amennyi időd van, annyit tanulhatod a kiszemelt idegen nyelvet, ráadásul a saját tempódban! A leginkább kedvelt ingyenes applikációk kerülnek most terítékre, hogy ne maradjon álom a biztos nyelvtudás.

 

A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy bizonyos fokú angol nyelvtudás mindenképp szükséges lesz más tanulandó idegen nyelvekhez, hiszen a legtöbb alkalmazás angol nyelven magyarázza el a többi nyelvet.

 

Duolingo


Ha a kiszemelt nyelved az angol - és miért ne kezdj azzal? – akkor arra az egyik legtökéletesebb választás! Ez a közkedvelt kis alkalmazás egyszerű szövegek, képek és hanganyagok segítségével vezet be az idegen nyelv alapjaiba.

 

Minden egyes jól teljesített szakasz után kicsivel nehezebb feladatokat, mondatszerkezeteket és újabb megtanulandó szókincset kapsz. Abban az esetben, ha szinten szeretnéd tartani tudásodat, szintén letölthető a Duolingo, mivel egyszerre több részt is tesztelhetsz, az alkalmazás alkalmazkodik hozzád. Minden készségedet segít fejleszteni a nyelvtanulás során!

 

Tanulható nyelvek pl.: német, olasz, angol, spanyol, francia, svéd, dán…

 

Amin működik: iOS, Windows Phone és Android

 

Memrise


2017-ben a kategóriája legjobbjának kikiáltott alkalmazás. Kell ennél jobb ajánlás? Az applikáció támogatja az offline kurzusokat is, emellett tényleg nagyon felhasználóbarát. A Memrise próbál a nyelvtanuló anyanyelvében használt hangokhoz hasonló szövegkörnyezetben tanítani az új szavakat.

 

A képes segédanyagok fontos szerepet játszanak a szavak elsajátításban. Különleges módszere, hogy a néhány szóból álló szócsokrokat néhányszor átkeveri, így újból és újból találkozol a szavakkal, mielőtt magasabb szintre lépnél. Saját célok és saját szótanuló kártyák teszik igazán vonzóvá. Leginkább a beszéded fejleszthető vele.

 

Tanulható nyelvek pl.: arab, angol, német, olasz, japán, török…

 

Amin működik: iOS, Android

 

Busuu


Fizetős, ingyenes és gyermekeknek való játékos verziót is készítettek ebből a nyelvtanulós applikációból. Egyszerű a használata és rugalmas a program: te adhatod meg, milyen szintről kezdenéd a nyelvtanulást és a százalékos értékelés útján nyomon is követheted fejlődésedet.

 

A busuu-t használva a kezdetektől kapcsolatba léphetsz a többi felhasználóval, így rögzítheted leginkább a frissen szerzett nyelvtudásodat. Az alkalmazás a szavakat és kifejezéseket elszigetelve és szövegkörnyezetben is megtanítja.

 

Tanulható nyelvek pl.: angol, német, portugál, lengyel, orosz, kínai…

 

Amin működik: iOS, Android

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>