. Ma Emma napja van.
Plakátrongálások Baja-szerte, Rácz Péter az ellenzéket gyanúsítja
2019-09-30 13:02:27
Plakátrongálások Baja-szerte, Rácz Péter az ellenzéket gyanúsítja

Plakátrongálások Baja-szerte, Rácz Péter az ellenzéket gyanúsítja

Szombaton került ki a Sugóparti Hírek Facebook-oldalára, hogy összefirkálták Rácz Péter Dózsa György úti plakátját. A fideszes jelölt első mondatában az ellenzéket tette felelőssé a történtekért, majd posztja jelezte, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, vagyis mégsem biztos annyira a dolgában.

 

Vasárnap az ellenzéki Sikeres Bajáért Egyesület polgármester-jelöltjének, Nyirati Klárának, illetve Preininger Rozália Petőfi szigeti plakátjait firkálták össze, kísértetiesen hasonló módon, mint ami a Rácz-plakáttal történt. Az újabb eset kapcsán eddig nem szólalt meg Rácz Péter, de az ő logikája szerint a firkák mögött a Fideszt kellene sejtenünk. Az ellenzéki formáció azonban nem gyanúsított meg senkit a történtekért.

 

Érdemes felidézni, hogy Fercsák Róbert polgármester tavaly májusban egy köztörvényes bűncselekményt próbált az ellenzék nyakába varrni. Az történt, hogy egy 17 éves kamasz autókat gyújtogatott, amik közül az egyik teljesen kiégett, de több járműben is kisebb-nagyobb károk keletkeztek. A városvezető persze nem kért bocsánatot, mikor kiderült, nem volt politikai motivációja az értelmetlen rongálásnak. 

 

Frissítés! Nyirati Klára ellenzéki polgármester-jelölt a Sugóparti Hírek Fb-oldalán elhatárolódott a plakárongálástól. Hozzászólását szó szerint közüljük: "Kedves Olvasók! A Sikeres Bajáért Egyesület nevében szeretném kérni a plakátrongálókat, hogy ne így, ilyen vandál módon fejezzék ki a véleményüket! Ezt a módszert mi elítéljük- ahogyan minden jóérzésű bajai polgár!!! A választás után is van élet! Együtt kell élnünk- dolgoznunk, párt hovatartozástól függetlenül!"

Utoljára frissítve: 2019-09-30 13:27:52

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>