. Ma Auguszta napja van.
Retteg a Fidesz a bukástól, ezért próbálják hazugsággal lejáratni az ellenzéket
2019-10-12 20:31:57
Retteg a Fidesz a bukástól, ezért próbálják hazugsággal lejáratni az ellenzéket

Retteg a Fidesz a bukástól, ezért próbálják hazugsággal lejáratni az ellenzéket

A történelem ismétli önmagát: utoljára 2013-ban teremtett a Fidesz apokaliptikus állapotokat, amikor hangszórós autókkal hazudták tele a várost, miszerint az ellenzék lejárató kampányt folytat. Az akkori időközi választási kampányban is csak olyan sztorikról rántotta le a leplet a sajtó, amik megtörtént eseteket dokumentáltak. Például, hogy Kovács Csaba fideszes jelölt biztonsági őrként megverte az egyik diákot, aki a munkahelyéül szolgáló iskolában tanult. Mindeközben a Szádeczky Attila által szerkesztett Bajai Nemzeti Oldal válogatott aljasságokkal próbálta hitelteleníteni az ellenzék indulóját: könnyvérű, laza erkölcsű nőként próbálták láttatni Teket Melindát. Könnyen eldönthető tehát 2013-ban ki folytatott lejárató kampányt. 


S ugyanez a helyzet most is: a Bajai Hírhatár tárta fel elsőként Fercsák Róbert tisztázatlan pénzügyeit. A politikus nem küldött lapunkban helyreigazítást sem a Dominfó Bt. ügyében sem, pedig a felesége cége kapcsán született cikkünk miatt. Hogy miért lehetséges ez? Mert lapunk a cégadatbázisból dolgozott, Abból pedig feketén-fehéren kiderül, amitz megírtunk, vagyishogy 184 milliós árbevételt ért el a cég 3 év alatt és 141 milliós hasznot értek el, méghozzá alkalmazottak nélkül, ami nem kis bravúr. 


Mindeközben mit tett a Fidesz? A Bajai Nemzeti Oldalon “migránsok” betelepítésének szándékával vádolták meg az ellenzéki Nyirati Klárát. Mindezt úgy, hogy menekültstátuszt a kormány alá tartozó szervezetek képesek csak adni a menekültek számára, az önkormányzatoknak nincsen ilyesmire lehetőségük. De ezt a hazugságot egy Zsigó Róbert által aláírt szórólapon is megismételték. A legutóbbi hazugsága a Szádeczky szerkesztette szennyoldalnak, hogy az ellenzék pride-ot akar szervezni a városba, de volt még Gyurcsányozós és Kunczézós szórólapja is a kormánypártnak. Tehát mit tesz a Fidesz? Lejáratási szándékkal nyilvánvaló hazugságokat terjeszt az ellenfeléről, majd hangszórós autókkal járva a várost pont ezzel vádolják a semmi hasonló gusztustalan eszközt nem bevető ellenzéket. 


Utoljára frissítve: 2019-10-12 20:39:47

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
Bővebben >>