. Ma Gedeon napja van.
Tatán képezték magukat a Gálosok
2017-12-18 13:24:02
Tatán képezték magukat a Gálosok

Tatán képezték magukat a Gálosok

A magyar előadók mellett ukrán szakemberek is tartottak előadást. Ukrán kiválasztási útmutatókat, utánpótláskorú ökölvívók versenyeztetését taglalták!

 

Pszichológia előadások mellett egészségügyi és egyéb szövetségi beszámolok is elhangzottak a három napos képzésen, melyek reggel nyolctól este hét óráig tartottak.

 

Ezt követően sikeres vizsgát tettek, a 2018 évben Baján hivatalosan, legálisan, A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja egyesületi Edzők tarthatnak ökölvívó edzéseket és versenyeztethetnek!

 

Emellett kaptak egy nagyon komoly gépet mellyel kontrolálni lehet a szív és érrendszeri elváltozásokat illetve a Cardió vasculáris rendszer helyes működését!

Érdekesség, hogy világ szabadalommal rendelkező gép 60 mp alatt klinikai pontosságú adatokat ad a sportoló állapotáról. Szín kódolt iránymutatás, szívbillentyű ütő kapacitása, EKG paraméterek, ritmuszavar felismerése. Stroke és hirtelen szívmegállás kockázat becslés Véroxigén szintmérése!

 

További előnyei! Lépés számláló, testtömeg index, egészség napló, több felhasználó megosztás. Tehát az év utolsó tatai edző továbbképzésen újabb licencre lettünk jogosultak és egy kiváló gép tulajdonosai, mellyel megelőzhető a szív és érrendszer kóros elváltozásai, illetve napi információt ad a sportoló egészségi állapotáról! - tette hozzá Gálos Tamás.

 

Dunaújvárosban és Hajdúhadházon is ismerik a bajai ökölvívást, Rolanddal népszerűsítő plakátok és cikkek jellenek meg.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>