. Ma Sára napja van.
Tervezz egyszerűen telefontokot!
2020-06-21 12:12:33
Tervezz egyszerűen telefontokot!

Tervezz egyszerűen telefontokot!

A védelem fontos

 

Mivel az okoseszközök meglehetősen sérülékeny kütyük, így mindenképp érdemes gondolni arra is, hogy hogyan lehetne hatékonyan kiküszöbölni az esetleges sérüléseket. Ehhez a legjobb megoldás, ha beburkoljuk egy rugalmas, de mégis tartós anyagba, hogy biztosan ne érje semmi baj.

 

A telefontokok alkalmazása nem új keletű dolog, hiszen már a korai, nyomógombos készülékeket is előszeretettel tartottuk valamilyen kis táskában, szütyőben. Már ez is arra szolgált, hogy könnyebben magunkkal vihessük ide-oda, vagy épp megóvjuk a porosodástól, a sérülésektől. Ennek egy továbbfejlesztett változataként terjedtek el a különböző telefontokok.

 

Ha teljes védelmet szeretnénk, akkor a legjobb, ha flipes bőrtokot választunk, ami körülöleli a készüléket, és hatékony megoldást nyújt a por, a folyadékok és persze az esésekből fakadó ütések ellen is.

 

A szilikontok egy hajlékony, de biztonságos védelmi rendszer a fentiek ellen, sőt külön előnye, hogy a rugalmasságából fakadóan egyszerű felhelyezni és leszedni a telefonról. Igazi jolly joker, főleg, ha még egy edzett üvegfóliával is kombináljuk. Miért ne választanád ezt a tuti strapabíró variációt?

 

A merev hátlapok kicsit kivételt képeznek a védelem témakörében. Nagyon hatékonyan megvédik a telefon hátulját a sérülésektől, karcolástól, de az ütések ellen sajnos nem.

 

Fejezzük ki önmagunkat!

 

Egy fényképes, egyedi telefontok nagyon hatékony eszköze lehet az önkifejezésnek. Hiszen nem csak az aktuális hangulatunknak megfelelő képet választhatunk, de ha úgy érezzük, akár minden évszakhoz csináltathatunk egyet, hogy igazán divatos legyen a készülékünk outfitje is.

 

A tervezés maga roppant egyszerű, és nem igényel szakértelmet, akár gépről készítjük, akár telefonról. A legjobb, hogyha arra a készülékre szánjuk a telefontokot, amiről a tervezést végezzük, mert ebben az esetben nem is kell a típus kiválasztásával bíbelődni, elég, ha csak kitaláljuk, hogy milyen legyen a tok. Tervezni általában a fent bemutatott tokokra a legkönnyebb, így ezeket kell mérlegelni a választás előtt.

 

Maga a tok elkészítése roppant egyszerű, mivel csak fel kell tölteni a kiválasztott fényképet, vagy akár a webáruház galériájából is lehet választani. Ezután következik a formázás, aminek során effekteket, szűrőket lehet használni. Ha pedig kedvünk tartja, akár matricával vagy feliratokkal is feldobhatjuk, még egyedibbé tehetjük a telefontokot.

 

Meghoztuk a kedved? Mire vársz? Tervezz te is magadnak egy egyedi, fényképes telefontokot!

 

(x)

További híreink
A padló és a szőnyegek védelme költöztetéskor
Költöztetéskor a leginkább szembetűnő dolgokat tartjuk a legfontosabbnak, vagyis az apróságok dobozolása és a szekrények védelme a cipekedés és a szállítás során élvez ab...
2021-01-18 20:31:15, Hírek, Színes Bővebben
Bayer bukhatja a budavári filléres lakását
„Az előző vezetéstől örökölt bérlakásrendszerrel kapcsolatos visszásságokat a kezdetektől fogva nem a nyilvánosság, hanem a jog erejével kívántuk rendezni” – mondta el on...
2021-01-15 21:28:39, Hírek, Színes Bővebben
Magyarul is megnézhető lesz az Orbánról szóló „Herr Diktator” című film
Tavaly karácsonykor mutatta be a német-francia ARTE televízió a „Hallo, Herr Diktator” című dokumentumfilmet, és nemsokára érkezik a magyar változat is – írta meg a 24.hu.
2021-01-13 19:51:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Várkonyi Andrea egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti villába költöztette Whitedog nevű médiacégét – írt...
Bővebben >>