. Ma György napja van.
Trendi pénztárcák férfiaknak
2020-03-19 11:30:13
Trendi pénztárcák férfiaknak

Trendi pénztárcák férfiaknak

Minimalista stílusban

 

A pénzcsipesz vagy a kártyatartó az, amire esküszöl? Nem foglalnak nagy helyet, a farmer zsebében is könnyen elférnek, de akár egy vagány táskában is garantáltan megtalálod őket. Kártyatartók közül a legjobb, ha olyat választasz, ami vigyáz az adataidra, azaz RFID technológiával rendelkezik. A pénzcsipesz nagyon praktikus választás, de az egyetlen hátránya, hogy nem tudsz mit kezdeni az apróval, így az mindig a zsebedet fogja húzni.

 

Ugye, hogy jobb lenne egy minőségi pénztárca, amiben mindennek megvan a maga helye, és megtalálod azonnal, amit keresel?

 

Pénztárcák

 

Egy pénztárcánál nagyon fontos, hogy megfelelő anyagból készüljön, hiszen a tartósság alapkövetelmény. Hiszen ki akar néhány havonta pénztárcát cserélni? A legjobb, ha bőrből készül, mivel ez kifejezetten hosszú életű alapanyag.

 

Ilyenek például a Giudi pénztárcák, amik jó, olasz minőségű bőrből készültek. Igazi Toszkán, természetes cserzésű marhabőr biztosítja a tartósságot, ami már önmagában garantálja a színvonalat. Ezek az exkluzív pénztárcák azoknak készültek, akik a szolid eleganciát képviselik, és egy ilyen kiegészítővel érzik igazán teljesnek az outfitjüket. A legtöbb darab rendelkezik egy hosszabb papírpénz tartóval, egy rekesszel az apró számára és néhány kártyatartóval, ahol helyet kaphatnak az iratok vagy épp hűségkártyák.

 

Ha RFID blokkolós kivitelre vágysz, akkor az Etáskánál kapható pénztárcák között megtalálod a legújabb Pierre Cardin és Calvin Klein darabokat, amikkel garantáltan biztonságban lesznek az irataid és a pénzed. Ha ajándékba szánod, ezeknél stílusosabb és elegánsabb darabokat nehezen találsz majd!

 

Van egy jó kis hobbid, mint a horgászat vagy épp a vadászat? Szerencsére akár a pénztárcádon is megjelenhetnek a különböző motívumok, amiket a legjobban szeretsz. Persze ennyitől még nem lehetne eléggé különleges és speciálisan horgászoknak vagy vadászoknak kifejlesztett. Az egyedisége abban rejlik, hogy úgy van kialakítva, hogy helyet kapnak benne a szükséges engedélyek, mint a vadász vagy épp horgász engedély, napijegy és hasonlók. Tökéletes választás, de akár ajándékba is kiváló, a meglepetés garantált.

 

Érdemes tehát beruházni egy megbízható és jó minőségű pénztárcára, hiszen már az olasz bőr is garantálja, hogy tartós és sokáig hű társ lesz a mindennapokban.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>