. Ma Vendel napja van.
Új pénzügyi megoldás az online számlázóban
2021-10-13 16:12:53
 Új pénzügyi megoldás az online számlázóban

Új pénzügyi megoldás az online számlázóban

Nem titok, hogy 2021. január 1-től az elektronikus fizetési lehetőséget minden online pénztárgépet használó vállalkozónak biztosítania kell. Mi nyújt ehhez segítséget? A Billingo SoftPOS szolgáltatás, mely gyors, egyszerű és kényelmes mobil bankkártya-elfogadási megoldást kínál a felhasználók számára.

 

A vevők a Billingo MobilAPP segítségével gyorsan fizethetnek

 

A Billingo SoftPOS funkciónak köszönhetően a vevők a Billingo MobilAPP segítségével fizethetnek. A fizetéshez használhatnak okostelefont, okosórát, illetve VISA és Mastercard bankkártyákat. A fizetés ezentúl bárhol és bármikor lehetséges, nem kell hozzá terminál.

 

Milyen okostelefon szükséges a funkció használatához? Fontos, hogy a készülék minimum Android 8.0 operációs rendszerrel rendelkezzen. Továbbá elengedhetetlen, hogy NFC-képes legyen, és legyen megfelelő internetkapcsolat. Fontos megemlíteni, hogy egyelőre nem támogatja az említett fizetési lehetőséget az iOS.

 

Értéket, valamint a tranzakciók mennyiségét tekintve korlátlanul használható

 

A Billingo SoftPOS funkció további előnye, hogy értéket, valamint a tranzakciók mennyiségét tekintve korlátlanul használható. A vásárláshoz 15 ezer forint alatt a vevőnek nem kell megadnia a PIN-kódját, az említett összeg feletti vásárlás esetén azonban szükséges a kód beütése.

 

A Billingo SoftPOS egyaránt jó választás a szolgáltatók, a kereskedők, a taxisok, a tanácsadók, a piacon árusítók, az utazó ügynökök és a tanácsadók számára. Továbbá azok is élvezhetik az előnyét, akik nem szeretnének POS terminált telepíteni, vagy pedig az utalás helyett inkább a bankkártyás fizetést szeretnék alkalmazni. 

 

Az új megoldásnak köszönhetően a vásárlók bárhol és bármikor fizethetnek 

 

A Billingo új pénzügyi megoldásának köszönhetően a vásárlók bárhol és bármikor fizethetnek kényelmesen és egyszerűen bankkártyával. Továbbá az okostelefonon és okosórán használható virtuális bankkártya segítségével is lebonyolíthatják a fizetést.

 

A szolgáltatás minden Billingo csomagban elérhető. A díjsávok és a hozzájuk tartozó kereskedői díjak minden hónapban újraértékelésre kerülnek. Az újraértékeléshez az előző hónap SoftPOS forgalma szolgál. A szolgáltatás a Billingo Androidos MobilAPP segítségével igényelhető. Csupán le kell tölteni az alkalmazást, és egy űrlapot kitöltve el kell küldeni az igényléshez. Ezt követően az azonosítás miatt jelentkezni fog a GPE egyik munkatársa. A Global Payments Europe biztosítja a napi forgalom elszámolását.

További híreink
Romlanak a fertőzési adatok: 1 668 új fertőzöttet igazoltak, elhunyt 30 beteg
Már egyértelműen látszik a számokon is a negyedik hullám hatása és a védekezés hiánya is – olvasható a klbradio.hu oldalán.
2021-10-20 19:51:15, Hírek, Színes Bővebben
Kásler újabb milliókkal tömi Zalatnay Saroltát
A múlt havi, „életmű koncertkörútja megvalósítására” kapott 10 milliója után újabb 2,5 millió forintot kap Kásler Miklós minisztertől Zalatnay Sarolta – vette észre a 24....
2021-10-20 19:51:11, Hírek, Színes Bővebben
Orbánék közelében lesz az ellenzék közös ünnepsége október 23-án
Szombaton délután négy órától közösen fognak demonstrálni az ellenzéki pártok a fővárosi Andrássy út és Dózsa György út sarkán. Az eseményen felszólal Márki-Zay Péter és ...
2021-10-20 19:51:07, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szombaton délután négy órától közösen fognak demonstrálni az ellenzéki pártok a fővárosi Andrássy út és Dózsa ...
Bővebben >>