. Ma Emma napja van.
Újévi fogadalmak a szép és ápolt bőr érdekében
2020-01-22 17:22:08
Újévi fogadalmak a szép és ápolt bőr érdekében

Újévi fogadalmak a szép és ápolt bőr érdekében

Ennek megfelelően csupa olyan szokást gyűjtöttünk össze neked, amelyeket rendszeresen alkalmazva rugalmas, bársonyosan sima és szép bőr lesz a jutalmad. Nézd meg őket Te magad is, illetve lehetőség szerint valósíts meg közülük minél többet.


Kényeztető radírozás legalább hetente egyszer

 

Hétköznapokon a munka, az edzés, a különféle találkozók és egyéb ügyek miatt egyszerűen képtelenség rendszeresíteni egy alapos testápolási rutint.

 

A vasárnap viszont tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy megadd a bőrödnek a neki járó kényeztetést. A testradírról ne feledkezz meg, mert az elhalt hámsejtek eltávolításával tudod megteremteni a hidratálás megfelelő alapjait.


Heti szinten 10 percnyi maszkolás is kimondottan sokat érhet

 

Hogyha hetente akár tíz perced is van arcmaszk használatára, már azzal is kimondottan sokat hozzátehetsz a bőröd megfelelő ápoltságához. Amennyiben mindezt sikerül rendszeres szokássá, egyfajta rutinná alakítanod, akkor a fáradozásaid jutalma egészséges, tiszta és ragyogó arcbőr lesz majd.


Fogyassz elegendő mennyiségű vizet minden egyes nap

 

A vízfogyasztás kiemelt jelentőségét egyszerűen nem győzzük elégszer hangsúlyozni. Az egyik újévi fogadalmad tehát mindenképp az legyen, hogy naponta legalább 2 liter vizet megiszol.

Hajlamos vagy megfeledkezni róla? Akkor tölts le a mobilodra egy ingyenes alkalmazást, ami két óránként automatikusan emlékeztet majd, és egyszerűen nem hagyja kimenni a fejedből a vízivás fontosságát.


Sminklemosás nélkül akkor sem fekszünk le aludni, ha nagyon álmosak vagyunk

 

Erre akkor is mindenképpen figyelj oda, ha a Te arcbőröd kifejezetten érzékenynek számít. Manapság ugyanis bőven találsz olyan készítményeket, amelyeket alkalmazva kellemetlen irritációtól mentesen tudod megoldani a smink lemosását.

A Közösségi Kereskedelmi angol kamillával gazdagított készítmények például nagyszerű választást jelenthetnek, egyúttal mentesíthetnek a rossz tünetektől sminklemosás közben.


Kísérletezz a testápolókkal addig, amíg rá nem lelsz az igazira

 

Minőségi és már sokaknál bizonyított testápolókat próbálgatni klassz dolognak számít. Sosem tudhatod ugyanis, hogy mikor szeretsz bele egy új illatba, és melyik készítmény hatására születik a bőröd valósággal újjá.

 

A testápolók próbálgatása akkor is kiváló ötletnek bizonyulhat, ha még nem találtad meg a tökéletesnek számító darabot. Manapság ugyanis megannyi kiváló minőségű készítmény érhető el természetes anyagokban bővelkedve, amelyek között válogatva könnyen rátalálhatsz a kedvencedre.

 

(x)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>