. Ma Gedeon napja van.
Viszlát, szalonna! – Így tüntesd el az oldaladról a zsírt
2017-03-28 18:45:38
Viszlát, szalonna! – Így tüntesd el az oldaladról a zsírt

Viszlát, szalonna! – Így tüntesd el az oldaladról a zsírt

Most, hogy itt a tavasz, kerülnek le rólunk a vastagabb pulóverek, kevesebb réteg van rajtunk, bizony kevésbé tudjuk eltüntetni a télen ránk rakódott zsírpárnákat. Ha eddig nem zavart minket, a látvány most arra ösztönözhet, hogy kicsit vegyünk vissza az étkezés terén, illetve kapjuk elő sportcipőnket, sportruházatunkat és kezdjünk el mozogni valamit.

 

Amin leginkább megakad a szemünk, ha túlsúlyról beszélünk, az az oldalunkon felgyülemlett „zsírocska”. Szerencsére van néhány speciális gyakorlat, amivel felveheted a harcot a makacs párnácskák ellen!

 

Majdnem felülés


Feküdj hanyatt, ahogy a hagyományos felülésnél is. Húzd fel a lábaidat, hogy a térded derékszöget zárjon be a comboddal. Karodat vezesd a fejedhez, nézz felfelé. Emeld el a padlótól a felsőtested és a vállaid, majd tedd vissza. A hát ne kerüljön le teljesen fekvő pozícióba, viszont az alsó része mindig maradjon a talajon, és a gyakorlat alatt feszítsd magad végig.

 

A legtutibb: plank az oldaladon is


A plank mostanság az egyik legdivatosabb hasizomerősítő gyakorlatok egyike. Szerencsére, van ennek az oldalunkra kivitelezhető verziója is. Feküdj a bal oldaladra, lábaid legyenek kinyújtva, összezárva. Most nyomd fel magad a bal kezeddel, a jobbal pedig nyújtózkodj felfelé.

 

Ügyelj arra, hogy a fejed, törzsed, lábaid egy egyenes vonalat képezzenek, fejed a gerincoszlop folytatása legyen, előre nézz, tartsd stabilan magad, a karjaid is egyenesek legyenek. Hasadat, oldaladat is erősítheted ezzel.

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>