. Ma Andrea napja van.
Zsigó egy állami cég ajándékával kampányolt
2020-05-22 13:00:41
Zsigó egy állami cég ajándékával kampányolt

Zsigó egy állami cég ajándékával kampányolt

Némi tisztítószer egy idősotthonnak - ennyi volt a milliós fizetéséből Zsigó Róbert hozzájárulása a koronavírus elleni védekezéshez. Pedig Baján cégek és magánszemélyek is példát mutattak az összefogásból és mindenki hozzátette a magáét, hogy mihamarább visszatérhessen az élet a normális kerékvágásba.

 

A Baján lakó Zsigó Róbert mindeközben végigjárta háromszor a Baja környéki településeket, olykor telefonon egyeztetett a védekezésről, ahogy ő fogalmazott a “polgármestereimmel”, de sem önkéntes munkával, sem pedig anyagilag nem segített semmit Baján. Kétszer viszont ellátogatott a bajai kórházba. Másodjára nem is üres kézzel érkezett, hanem vadhússal. De nem ő vásárolt a majd 2 milliós fizetéséből vadhúst, hanem az állami tulajdonú Gemenc Zrt. 450 adagnyi vadhúsa mellett pózolt. Így könnyű megköszönni az egészségügyi dolgozók munkáját, hogy egyetlen forintba se kerül, miközben csak cafetériából 200 ezer forintnyit kaszál a fideszes politikus évente.

 

Igazán példát vehetne Zsigó, Preninger Rozália önkormányzati képviselőtől, aki saját maga és cége támogatásával eteti a bajai mentősöket hetek óta.

Utoljára frissítve: 2020-05-22 14:13:17

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>