BAJAI HÍRHATÁR - A különbözőség szépségei

BAJAI HÍRHATÁR
   
 2020.10.27.
 Kedd
Ma Szabina napja van.
Holnap Simon napja lesz.
   EUR árfolyam
   365,06 Ft
   CHF árfolyam
   339,98 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2020. 10. 12. 20:05     


A különbözőség szépségei
Ha úgy érzed, hogy valamiért különlegesen működik a fantáziád, akkor ne ijedj meg. Sokan vannak ezzel így, legyen szó hétköznapi dolgokról vagy a másik nem iránti érdeklődésről. Ma már ritkán kelt megütközést az átlagostól eltérő érdeklődés, mégis van, akiknek az interracial felállások tabunak számítanak.

Mi az az interracial?

 

Ha nem vagy otthon a felnőttfilmek világában, óhatatlanul is csak a fejedet vakarod a fogalom hallatán. A jelentése nem túl bonyolult, hiszen azt jelöli, hogy a partnerek különböző bőrszínűek, más kultúrából származnak. Ebbe bár beletartoznak az ázsiai, japán és európai partnerek is, mégis jellemzően az afroamerikai és a fehér bőrű párosítás a leginkább jellemző. 

 

Ez a kategória manapság igencsak nagy érdeklődésre tart számot, és ha úgy döntesz, hogy kicsit jobban elmerülsz a témában, felfedezheted, hogy egyre több helyen összefügg az izgalmas BDSM és az interracial szex. Ebben általában az afroamerikai fél tölti be az alárendelt pozíciót.

 

A statisztikák azt mutatják, hogy hatalmas kereslet van az interracial szexet bemutató pornófilmek iránt, ami főként az amerikai kontinensen nőtt meg. Ez nagy valószínűséggel a történelmi háttérnek is köszönhető, hiszen a polgárháború előtt igencsak sötét helyzetben, azaz rabszolgaságban tartották a feketéket. Hiába történt meg a felszabadítás, a XX. században sem voltak még elég nyitottak az emberek a feketék és a fehérek szexuális kapcsolatára. Mára már ez sokat szelídült, ám még mindig tabunak számít. 

 

Pro és kontra

 

Bár a határok ma már nem ennyire élesek, mégis sokak számára nem elfogadott az interracial érzelmi és szexuális kötelék. Pedig olyan sok ideál és ízlésvilág létezik, hogy egyáltalán fel se kéne merülnie a kérdésnek, hiszen senki nem lesz attól sem több, sem kevesebb, ha éppen vékony vagy telt, szőke vagy barna, sőt akkor sem, ha vörös, talán épp ellenkezőleg. Éppen ezért a bőrszínnek sem szabadna számítania, bár ma már inkább egzotikusnak számítanak az ilyen kapcsolatok. 

 

Sokak számára az interracial szex a változatosságot szimbolizálja, esetleg kíváncsiak arra, hogy egy másik bőrszínnel rendelkező partner milyen habitussal, méretekkel rendelkezik. Persze ez korántsem az afroamerikai partnerekre jellemző, hanem ugyanilyen elképzelések élnek a különböző latin nemzetiségű férfiak vérmérsékletéről is. Gondoljunk csak a latin lover azaz latin szerető fogalomra. Ezeket a sztereotípiákat is nevezhetjük a rasszizmus egy formájának, csak éppen a pozitív válfajának?

 

Ettől függetlenül csak remélni tudjuk, hogy a fentiek ismeretében sem kizárólag a külső tulajdonságok határozzák meg a szexuális érdeklődést és az ehhez kapcsolatos érzelmeidet. Ne hagyd, hogy csak a külső tulajdonságok irányítsanak!


További hírek

  Kannibálkommunikáció és a polgári humor
2020. 10. 24. 18:01 hirhatar.hu
  Gulyás szerint értük tüntettek, nem ellenük
2020. 10. 24. 18:01 hirhatar.hu
  Tízezres tömeg tüntetett Budapesten október 23-án az SZFE mellett, a kormány ellen
2020. 10. 24. 18:01 hirhatar.hu
  Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri- és sportrendezvényeken Magyarországon
2020. 10. 23. 13:33 hirhatar.hu
  Gyakornokból rögvest konzul lett a kormánypárti képviselő lánya
2020. 10. 23. 13:33 hirhatar.hu
  Szünetel a mohácsi intenzívosztály – minden alkalmazott karanténban
2020. 10. 21. 19:25 hirhatar.hu
  Iványi Gábor kollégiumi helyeket, ebédet és iskolát adna az SZFE-seknek
2020. 10. 20. 20:12 hirhatar.hu
  Hideg van, fűtés nincs az új, 205 milliárdért vett emeletes MÁV-vonatokon
2020. 10. 20. 20:12 hirhatar.hu
  Kovács Ákos mellett jelentős összegből rendezhet tévéfilmet Bayer Zsolt
2020. 10. 20. 20:12 hirhatar.hu
  Hogyan használjuk a kutyatrimmelőt?
2020. 10. 20. 19:46 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport