A hurka- és kolbászkészítés mesterei és kedvelői találkoztak február 6-án, szombaton a bajai Szentháromság téren.
Szép tavaszi időjárás, napsütés, jó hangulat és ínycsiklandozó sültkolbász illat jellemezte a mai rendezvényt.
Helyi és a környékbeli húsipari cégek, vállalkozások, amatőr baráti társaságok, valamint a kistérség egyes településeinek csapatai sütik az egyedi fűszerezésű és fantázianevű hurkát, illetve kolbászt.
KATT A KÉPRE A TOVÁBBI KÉPEKÉRT!
Úgy tudjuk, hogy a bajai fesztivál különlegességének számít, hogy gondolnak azokra, akik nem engedhetik meg maguknak a friss disznótoros beszerzését. Számukra minden évben csomagot állítanak össze, amelyben a már megszokott hurka, kolbász, mustár és kenyér található. - Információnk szerint a csomagokat a nap folyamán jótékonysági szervezetek és az önkormányzat képviselői vittek házhoz.