. Ma Ervin napja van.
A különbözőség szépségei
2020-10-12 20:05:38
A különbözőség szépségei

A különbözőség szépségei

Mi az az interracial?

 

Ha nem vagy otthon a felnőttfilmek világában, óhatatlanul is csak a fejedet vakarod a fogalom hallatán. A jelentése nem túl bonyolult, hiszen azt jelöli, hogy a partnerek különböző bőrszínűek, más kultúrából származnak. Ebbe bár beletartoznak az ázsiai, japán és európai partnerek is, mégis jellemzően az afroamerikai és a fehér bőrű párosítás a leginkább jellemző. 

 

Ez a kategória manapság igencsak nagy érdeklődésre tart számot, és ha úgy döntesz, hogy kicsit jobban elmerülsz a témában, felfedezheted, hogy egyre több helyen összefügg az izgalmas BDSM és az interracial szex. Ebben általában az afroamerikai fél tölti be az alárendelt pozíciót.

 

A statisztikák azt mutatják, hogy hatalmas kereslet van az interracial szexet bemutató pornófilmek iránt, ami főként az amerikai kontinensen nőtt meg. Ez nagy valószínűséggel a történelmi háttérnek is köszönhető, hiszen a polgárháború előtt igencsak sötét helyzetben, azaz rabszolgaságban tartották a feketéket. Hiába történt meg a felszabadítás, a XX. században sem voltak még elég nyitottak az emberek a feketék és a fehérek szexuális kapcsolatára. Mára már ez sokat szelídült, ám még mindig tabunak számít. 

 

Pro és kontra

 

Bár a határok ma már nem ennyire élesek, mégis sokak számára nem elfogadott az interracial érzelmi és szexuális kötelék. Pedig olyan sok ideál és ízlésvilág létezik, hogy egyáltalán fel se kéne merülnie a kérdésnek, hiszen senki nem lesz attól sem több, sem kevesebb, ha éppen vékony vagy telt, szőke vagy barna, sőt akkor sem, ha vörös, talán épp ellenkezőleg. Éppen ezért a bőrszínnek sem szabadna számítania, bár ma már inkább egzotikusnak számítanak az ilyen kapcsolatok. 

 

Sokak számára az interracial szex a változatosságot szimbolizálja, esetleg kíváncsiak arra, hogy egy másik bőrszínnel rendelkező partner milyen habitussal, méretekkel rendelkezik. Persze ez korántsem az afroamerikai partnerekre jellemző, hanem ugyanilyen elképzelések élnek a különböző latin nemzetiségű férfiak vérmérsékletéről is. Gondoljunk csak a latin lover azaz latin szerető fogalomra. Ezeket a sztereotípiákat is nevezhetjük a rasszizmus egy formájának, csak éppen a pozitív válfajának?

 

Ettől függetlenül csak remélni tudjuk, hogy a fentiek ismeretében sem kizárólag a külső tulajdonságok határozzák meg a szexuális érdeklődést és az ehhez kapcsolatos érzelmeidet. Ne hagyd, hogy csak a külső tulajdonságok irányítsanak!

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>