. Ma Szabina napja van.
A különbözőség szépségei
2020-10-12 20:05:38
A különbözőség szépségei

A különbözőség szépségei

Mi az az interracial?

 

Ha nem vagy otthon a felnőttfilmek világában, óhatatlanul is csak a fejedet vakarod a fogalom hallatán. A jelentése nem túl bonyolult, hiszen azt jelöli, hogy a partnerek különböző bőrszínűek, más kultúrából származnak. Ebbe bár beletartoznak az ázsiai, japán és európai partnerek is, mégis jellemzően az afroamerikai és a fehér bőrű párosítás a leginkább jellemző. 

 

Ez a kategória manapság igencsak nagy érdeklődésre tart számot, és ha úgy döntesz, hogy kicsit jobban elmerülsz a témában, felfedezheted, hogy egyre több helyen összefügg az izgalmas BDSM és az interracial szex. Ebben általában az afroamerikai fél tölti be az alárendelt pozíciót.

 

A statisztikák azt mutatják, hogy hatalmas kereslet van az interracial szexet bemutató pornófilmek iránt, ami főként az amerikai kontinensen nőtt meg. Ez nagy valószínűséggel a történelmi háttérnek is köszönhető, hiszen a polgárháború előtt igencsak sötét helyzetben, azaz rabszolgaságban tartották a feketéket. Hiába történt meg a felszabadítás, a XX. században sem voltak még elég nyitottak az emberek a feketék és a fehérek szexuális kapcsolatára. Mára már ez sokat szelídült, ám még mindig tabunak számít. 

 

Pro és kontra

 

Bár a határok ma már nem ennyire élesek, mégis sokak számára nem elfogadott az interracial érzelmi és szexuális kötelék. Pedig olyan sok ideál és ízlésvilág létezik, hogy egyáltalán fel se kéne merülnie a kérdésnek, hiszen senki nem lesz attól sem több, sem kevesebb, ha éppen vékony vagy telt, szőke vagy barna, sőt akkor sem, ha vörös, talán épp ellenkezőleg. Éppen ezért a bőrszínnek sem szabadna számítania, bár ma már inkább egzotikusnak számítanak az ilyen kapcsolatok. 

 

Sokak számára az interracial szex a változatosságot szimbolizálja, esetleg kíváncsiak arra, hogy egy másik bőrszínnel rendelkező partner milyen habitussal, méretekkel rendelkezik. Persze ez korántsem az afroamerikai partnerekre jellemző, hanem ugyanilyen elképzelések élnek a különböző latin nemzetiségű férfiak vérmérsékletéről is. Gondoljunk csak a latin lover azaz latin szerető fogalomra. Ezeket a sztereotípiákat is nevezhetjük a rasszizmus egy formájának, csak éppen a pozitív válfajának?

 

Ettől függetlenül csak remélni tudjuk, hogy a fentiek ismeretében sem kizárólag a külső tulajdonságok határozzák meg a szexuális érdeklődést és az ehhez kapcsolatos érzelmeidet. Ne hagyd, hogy csak a külső tulajdonságok irányítsanak!

További híreink
Gulyás szerint értük tüntettek, nem ellenük
Nem hiszi, hogy az ország ötven legfontosabb ügyében benne van a Színház- és Filmművészeti Egyetem, de jó érzéssel nézik a történéseket, erről beszélt Gulyás Gergely az Ő...
2020-10-24 18:01:44, Hírek, Színes Bővebben
Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri- és sportrendezvényeken Magyarországon
Október 23-tól kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken Magyarországon.
2020-10-23 13:33:34, Hírek, Színes Bővebben
Gyakornokból rögvest konzul lett a kormánypárti képviselő lánya
Egy kormánypárti képviselő nemrég végzett lánya konzul lett a genfi konzulátuson - írja a Telex. A Külgazdasági és Külügyminisztérium azzal indokolta döntését, Szászfalvi...
2020-10-23 13:33:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Október 7-én van a Tisztességes Munka Világnapja, ennek alkalmából figyelemfelhívó akciót hirdetett a Magyar K...
Bővebben >>