. Ma Ervin napja van.
Bajai a gólyatábori erőszakoló
2014-09-04 16:14:40
Bajai a gólyatábori erőszakoló

Bajai a gólyatábori erőszakoló

Nemi erőszak egy fonyódligeti gólyatáborban: beismerte a támadást a 38 éves budapesti, egyébként bajai származású férfi.


A rendőrök a rendezvény fotósát, K. Sándor Szilárdot gyanúsítják. A harmincnyolc éves fotós állítólag a lányt a tábor egyik félreeső részére vitte, ahol a lány megpróbált ellenállni, ezért a férfi megverte. Ezután erőszakolta meg. Az eset szombat hajnali négy óra körül történt, a rendőrök másfél óra múlva már el is fogták.

 

K. Sándor Szilárd rendszeresen dolgozott a kar rendezvényein. A férfit már korábban is elítélték hasonló bűncselekményért. 

 

A Bajai Hírhatár birtokába jutott információk szerint K. Sándor Szilárd, alias Soma Baján a III. Béla Gimnázium tanulója volt 1994 és 1996 között. Korábban a bajai MNÁMK-ban kezdte meg középiskolai tanulmányait, azonban egy év után távoznia kellett, ezt követően az Egyesült Államokban tartózkodott egy évig és csak ez után csatlakozott a bajai gimnáziumba.

 

A Bajai Hírhatár úgy tudja, hogy Soma szeretett mindig a középpontban lenni és már a középiskolában rendszeresen a jóval fiatalabb korosztály lány tagjait vette szemügyre - informátoraink szerint mindig is nagy nő csábász hírében állt.

 

Információnk szerint K. Sándor Szilárd már középiskolásként is készített az otthonában olyan videófelvételt, ahol éppen egy lánnyal közösül, természetesen rejtett kamerával. Ezen kívül a bajai főiskolában is szervezett rendszeresen bulikat és lemezlovasként is közreműködött ezeken az eseményeken.

   * A szülői ház 

 

A férfit már korábban is elítélték, a Bajai Hírhatár úgy tudja, hogy az egyik esetnél egy kislányt kényszerített arra, hogy orálisan elégítse ki egy lakótömb lépcsőházában. Nyílt titok volt, hogy vannak perverz hajlamai, de meglepő a mostani agresszív fellépése.

 

Információnk szerint Soma az érettségi után egyetlen osztálytalálkozón sem jelent meg. Úgy tudjuk azóta Budapesten él.

 

VS.hu információi szerint más ELTE-s gólyatáborban is dolgozott fotósként az a férfi, aki a gyanú szerint egy fonyódi gyermektábor területén rendezett táborban bántalmazott egy diáklányt, majd megerőszakolta. Úgy tudják, a férfi nem szerződött a TÓK-gólyatábor szervezőivel, ráadásul korábban is több balhé volt körülötte. Előfordult olyan, hogy lányokat vitt fel a gólyatábori szobájába, akiknek képeket mutatott meztelen lányokról és megpróbálta rávenni őket, hogy róluk is csinálhasson hasonlót.

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) várhatóan pénteken zárul le az a fegyelmi vizsgálat, amely azt követően indult, hogy az intézmény egyik gólyatáborában megerőszakoltak egy elsőéves hallgatót, egy másikban pedig megengedhetetlen rigmusokat használtak - közölte az ELTE rektora csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

 

Mezey Barna hozzátette, hogy ha megállapítják a szervezők személyi felelősségét, akkor a legsúlyosabb döntés is születhet, ami azt jelenti, hogy akár meg is válhat az egyetem a vétkes hallgatóktól.


Kitért arra, hogy felülvizsgálják az egyetemi gólyatáborok szervezésének rendjét és a jövőben a szervezés csak az egyetem vezetése által meghatározott garanciák, minőségi biztosítékok és központi ellenőrzés mellett történhet. Mint elmondta: kiderült, hogy a kari részönkormányzatok nem tudtak élni a rájuk bízott felelősséggel és súlyosan megsértették az egyetem normáit.


Ebben a helyzetben indították a fegyelmi vizsgálatot, ugyanis a gólyatábort nem kellő körültekintéssel szervezték meg, és a tanító- és óvóképző kar gólyatáborában szervezőként jelent meg a bűncselekmény gyanúsítottja is, aki az intézmény bölcsész karának hallgatója. A fegyelmit a férfivel szemben is megindították, ám ezt felfüggesztették a büntetőeljárás befejezéséig - mondta.

 

Az Index hétfőn azt írta: nemi erőszakról, részeg lánnyal való közösülésről is szóló dalokat énekeltettek az állam- és jogtudományi kar gólyatáborában az elsőévesekkel.

 

Utoljára frissítve: 2014-09-04 18:09:07

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>