. Ma Timót napja van.
Flörttippek férfiaknak a nagyvilágból
2022-01-12 18:00:58
Flörttippek férfiaknak a nagyvilágból

Flörttippek férfiaknak a nagyvilágból

A flört tanulható

 

Sokan azt gondolják, hogy a flört egy kis játék, amivel könnyen felkelthetjük a kiszemelt figyelmét. Pedig aki kifinomultan és érzékien űzi ezt az izgalmas játékot, sokkal többet kaphat, mint egy szenvedélyes éjszaka. Számos esetben a csábítás egyik fő alkotóeleme, így mindenképp érdemes alaposan tanulmányozni tippjeinket.

 

5 tipp a magabiztosságért

 

A magabiztosság nagyon szexi. Még ha esetleg nem is érzed magad annak, akkor is érdemes legalább a felszínen megőrizni a látszatot. Ez persze nem azt jelenti, hogy vedd át az irányítást és tegyél mindent belátásod szerint, de légy határozott és férfias. A nők számára vonzó, ha tudsz egyedül dönteni, kiállsz magadért és minden helyzetben feltalálod magad.

 

A figyelem elengedhetetlen egy kapcsolatban, így az ismerkedés során is fontos, hogy érezze a nő, hogy figyelsz rá. Tehát félre a telefonnal, add meg a teljes figyelmed a partnerednek, ha fontos a számodra! Kérdezz, amiből érzi, hogy figyelsz, de fontos, hogy mindez ne legyen mesterkélt és túlzó. Légy önmagad és ne felejtsd el őt is hagyni, hogy szóhoz jusson, főleg akkor, ha túl sokat beszélsz, ha zavarban vagy. 

 

Kevés olyan vonzó dolog van, mint az őszinte érdeklődés. Ez többféle módon kimutatható. Ilyen például, hogy kérdezel róla és abba is belekérdezel, amiről beszél. A folyamatos szemkontaktus fenntartása is sokat elárul az érdeklődésről, akárcsak a mosolyok. Mindezek elárulják, hogy jól érzed magad a társaságában és felszabadult vagy.

 

Fogadd meg tippünket és próbáld ki a 3-as szabályt. Ha kérdezz, válaszolj 2 teljesen átlagos dolgot, majd tegyél hozzá valami meghökkentőt. Például, hogy ha megkérdezi, hogy mit szeretsz, nyugodtan sorolj fel két ételt és tedd hozzá, hogy mondjuk a pezsgőfürdőt vagy épp a szép nőket. Garantáltan nevetés lesz a vége, és az érdeklődését is sokáig fenntarthatod. 

 

Nem szabad alábecsülni az érintés hatalmát. Egy-egy apró simítás a csupasz bőrén biztosan beindítja a fantáziátokat és azt is megerősíti, hogy érdeklődsz iránta. Hiszen aki érdekel, ahhoz közelebb hajolunk és előszeretettel simítjuk végig valamelyik végtagját vagy épp az arcát. Ha működik köztetek a kémia, hidd el, nem fogja elutasítani a kedvességed.

 

Végül pedig mindenképp kezdeményezz, ha úgy érzed, hogy vevő lenne a közeledésedre. Találkozzatok és ismerjétek meg egymást jobban! Fontos, hogy ne feledkezzetek meg a védekezésről sem, amihez a Szexvitál.hu óvszer kínálatát érdemes szemügyre venni.

 

Lehetőleg próbáld elkerülni az ittasan történő flörtölést, mert az minden, csak nem vonzó. Ugyanígy taszító a szemmel látható nagyot mondás, versengés. A bunkó közeledést pedig a nők jelentős része kifejezetten utálja. 

További híreink
Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
Újabb ügy mutat rá arra, hogy a képviselők vagyonnyilatkozata nem feltétlenül ad teljes képet a politikusok és a velük egy háztartásban élők vagyoni helyzetéről.
2022-01-23 19:01:15, Hírek, Színes Bővebben
Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
Van ez a nagyon jóarcú Schadl nevű bűnöző, szabadidejében egyetemi oktató, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. Na ez a remek, européer megjelenésű ember, ki lányok ...
2022-01-23 19:01:11, Hírek, Színes Bővebben
Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított ne létező diplomájáról
Azonnali hatállyal kizárta tagságából Bangóné Borbély Ildikót a Magyar Szocialista Párt. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem indítja a 2022-es választáson a képviselőnőt, ...
2022-01-23 19:01:06, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Flörtölni mindenki szeret, bár sokan nem biztos, hogy tudnak is élni a csábítás ezen művészetével. Éppen ezé...
Bővebben >>