BAJAI HÍRHATÁR - 25 éves a Renner Bt.

BAJAI HÍRHATÁR
   
 2020.04.10.
 Péntek
Ma Zsolt napja van.
Holnap Zsolt, Leó napja lesz.
   EUR árfolyam
   355,66 Ft
   CHF árfolyam
   336,96 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2016. 08. 30. 01:34     


25 éves a Renner Bt.
Cégünk – 1991-es alapítása óta – műszaki gumiárukat, ezen belül prés-vulkanizált gumi-fém termékeket gyárt. Termékeink közül kiemelkedik egy öt típusból álló rezgéscsillapító-család, amelyből heti 500 ezer darabot gyártunk az ipar különböző területeinek.

Vevőkörünk folyamatos növekedése, illetve eddigi vevőink pozitív visszajelzései arra engednek következtetni, hogy termékeink minősége megfelel a piac elvárásainak. Természetesen a fent említett rezgéscsillapítókon kívül gyártunk más, a megrendelők különleges igényeinek megfelelő termékeket is.

Köszönhetően kiválóan felszerelt szerszámkészítő, lakatos, fémelőkészítő és vulkanizáló üzemünknek – ahol számítógép-vezérlésű forgácsoló-, és vulkanizáló gépek, automaták állnak rendelkezésünkre – rövid határidővel, pontosan tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Vulkanizáló üzemünk legkorszerűbb gumifröccs- és kompressziós préseinek átlagéletkora nem haladja meg a két évet. Mindez, és kollégáink képzettsége, rátermettsége lehet a záloga termékeink kiváló minőségének, ezáltal vállalkozásunk sikerének.
Vállalkozásunk alappillére egy olyan (nemzetközileg elismert szervezettel tanúsíttatott) minőségbiztosítási rendszer folyamatos fejlesztése, fenntartása, amely a beérkezéstől a kiszállításig végigkíséri termékeinket, biztosítva üzleti partnereink bizalmának megtartását és erősítését, új vevőkapcsolatok kialakítását.

Alapvető célunk, hogy az európai normáknak megfelelő, kiemelkedő minőségű termékek gazdag választékának forgalmazásával mind jobban kielégítsük a megrendelői igényeket. Ezt olyan szolgáltatásokkal egészítjük ki, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi vevőink, megrendelőink munkáját.

E koncepciónak rendeljük alá gyártásunkat és szolgáltatásainkat egyaránt. Tudatosan törekszünk ezek folyamatos fejlesztésére, beszállítóinktól is elvárjuk, hogy legyen tanúsított rendszerük, vagy ha ez nem lehetséges, fogadják el a mi minőségügyi alapelveinket, és feleljenek meg ez irányú elvárásainknak.

Azon túl, hogy lényeges szempontnak tekintjük a dolgozók szakértelmét és elkötelezettségét a minőségi munka iránt, arra törekszünk, hogy gyártói, kereskedelmi rendszerünkben kiküszöböljük az emberi tévedés lehetőségét, megszüntessük a potenciális hibalehetőségeket, megelőzzük az esetleges hibák előfordulását.

Magas színvonalú, minőségorientált munkát várunk el minden dolgozónktól, amit vezetőségünk messzemenőkig támogat a szükséges személyi, tárgyi feltételek és a megfelelő munkakörnyezet biztosításával. A dolgozók képzésével és a rendszereink fejlesztését segítő ötletek megvalósításával elősegítjük folyamatos fejlődésünket, javítjuk termékeink minőségét. A termékek és szolgáltatások minőségéért dolgozóink felelősséget vállalnak


Sok sikert kívánunk!


További hírek

  Törvényjavaslat a Mészáros Lőrinc-féle oligarchaadóról
2020. 04. 09. 12:33 hirhatar.hu
  Akit fizetés nélküli szabadságra küldenek, annak a társadalombiztosítása is szünetel
2020. 04. 07. 13:44 hirhatar.hu
  Bedőlőben a fogászati rendszer, csak ügyeleteket tartanak
2020. 04. 07. 13:44 hirhatar.hu
  Miközben az önkormányzatoktól pénzt vesznek el, 732 milliót tolnak egy egyházi iskola vívótermébe
2020. 04. 06. 11:19 hirhatar.hu
  Botka László különadó kiterjesztését javasolja a leggazdagabb magyarokra is
2020. 04. 06. 11:19 hirhatar.hu
  Hadat üzent Orbánnak a Magyar Orvosi Kamara
2020. 04. 05. 20:35 hirhatar.hu
  Napirendre tűzhető a Fidesz kizárása a Néppártból
2020. 04. 03. 11:54 hirhatar.hu
  Ingatlanhirdetésből tudták meg a diákok, hogy eladják az iskolájukat
2020. 04. 03. 11:54 hirhatar.hu
  Fasiszta diktátorként ábrázolja Orbánt egy holland újság
2020. 04. 02. 19:59 hirhatar.hu
  A koronavírushoz hasonlította Orbánt Donald Tusk
2020. 04. 01. 20:09 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport